Ce a făcut fiul Elodiei, la 14 ani de la dispariția mamei lui.

Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă a ajuns la vârsta de 15 ani. După dispariția mamei sale, adolescentul este în îngrijirea surorii lui Cioacă, iar acum a luat o decizie radicală.

Băiatul avocatei Elodia și al lui Cristian Cioacă locuiește de ani buni cu mătușa lui și este ferit de ochii curioșilor. După condamnarea tatălui său, băiatul Elodiei a solicitat în instanță schimbarea numelui său de familie.

Patrick nu vrea să poarte nici numele mamei sale și nici al tatălui său. Avocata familiei Ghinescu a spus că acest tertip la care ar fi recurs sora lui Cristian Cioacă nu va fi suficient pentru ca Patrick să nu intre în posesia moștenirii Elodiei.

”Am sunat la Primăria Albota, unde practic copilul locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o astfel de cerere formulată de către sora lui Cristian Cioacă.

Dumnaei este tutorele copilului în acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poartă numele Ene. Faptul că i-a schimbat numele nu-l ajută pe copil”, a declarat Crina Radu pentru Antena Stars.

Cazul Elodia a șocat o țară întreagă
În anul 2007, în noaptea de 29 spre 30 august, Cristian Cioacă a ucis-o pe aceasta, în urma unor certuri conjugale pornite de la infidelitate. Cioacă i-a aplicat Elodiei mai multe lovituri, după care a dus-o în baie și a tranșat-o, pentru a-i ascunde corpul mai ușor.

În anul 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea acesteia și a primit o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare, precum și achitarea pagubelor în valoare de 250.000 de euro, familiei Elodiei Ghinescu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *