Ce a lăsat în urmă Mihai Constantinescu

Se împlinesc curând doi ani de la moartea artistului Mihai Constantinescu. Acesta s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, iar anul care a urmat avea să fie sub semnul pandemiei de coronavirus. Rămasă în urma lui, soția lui Mihai Constantinescu, a avut de îndurat nu doar singurătatea ci și lipsa activității generată de instalarea pandemiei.

Cum este viața Simonei Secrier fără Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a lăsat-o în urma sa pe femeia pe care a iubit-o peste 25 de ani. Artistul a murit în octombrie 2019 și de atunci au început schimbările majore în viața Simonei Secrier. Trecând peste faptul că pierderea suferită a fost cruntă, Simona Secrier s-a confruntat, la fel ca toți ceilalți artiști, cu sistarea spectacolelor, din cauza pandemiei de coronavirus.

Pusă în fața faptului împlinit, soția lui Mihai Constantinescu s-a reprofilat întorcându-se la profesia ei de bază și anume cea de economist.

Eu sunt economist. Am luat totul de la zero, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu, a spus Simona Secrier.

Simona Secrier s-a concentrat pe muncă și încearcă să ducă o viață sănătoasă. Fosta soție a lui Mihai Constantinescu are planuri mari de viitor, în ceea ce privește cariera ei artistică, are voință, este ambițioasă și crede că dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească.

Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos, a mai spus artista.

Mihai Constantinescu a murit în urma unui stop cardiorespirator

Indiferent ce ar face, din gândurile Simonei Secrier nu dispare, niciodată, fostul ei soț, Mihai Constantinescu. Artista a povestit că i se întâmplă deseori să îl viseze și că i-a transmis în vis să fie liniștită pentru că el este bine.

Compozitorul și interpretul de muzică ușoară a murit din cauza unui stop cardiorespirator neresuscitabil. Artistul în vârstă de 73 de ani s-a stins la Spitalul Floreasca, pe 29 octombrie 2019. Se afla în comă din luna mai 2019.

laur