CE A PRIMIT FLORIN SALAM DE LA IUBITA LUI, ROXANA DOBRE. E GESTUL LUNII

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de șase ani și tot programează nunta, doar că din diferite motive se tot amână. Zilele trecute, cei doi și-au impresionat fanii pe rețeaua de socializare.

Roxana și Florin au postat pe Instagram fotografia lunii! Sau, mai bine zis, fotografiile, trei la număr. Cei doi se sărută cu patos și nu ezită să-și arate dragostea în public.

Roxana Dobre, ”femeia deșteaptă de lângă el!”
Roxana Dobre a caracterizat, repede, relația dintre ea și cunoscutul manelist. Florin Salam are nevoie de o femeie deșteaptă și puternică. Exact cum e ea! „Eu așa am început să îl iubesc. Fiind artist, se transformă când este înconjurat de oameni. Are nevoie de o femeie deșteaptă, foarte puternică. Pentru că dacă nu ești puternică…. mai ales prin câte am trecut împreună”, a spus Roxana Dobre

Cei doi sunt deciși să se căsătorească, în ciuda altor obstacole care vor apărea. Florin Salam și Roxana Dobre vor face nunta anul viitor, pe o plajă, peste hotare. Viitoarea mireasă va purta două rochii și abia așteaptă să devină… doamna Salam! ”O să facem și nunta, în sfârșit. A fost pierderea tatălui… Nu am făcut nuntă pentru că am trecut tot timpul prin momente triste. A fost pierderea tatălui meu, a fost pierderea socrului, după au fost vorbe urâte la adresa familiei mele că s-a zis că am fugit, ba că am plecat.

Eu îmi doresc foarte tare, aia civilă nu mă interesează, aia în fața lui Dumnezeu e importantă pentru mine. O să îi iau numele, dar cred că o să rămân și cu numele meu. Vrem să fie pe plajă și nu aici în România. O să fie foarte tare. Având în vedere că va fi pe plajă, vreau două rochii. Una mai de mireasă și una din mătase, la mișto. Eu nu am știut. M-a luat prin surprindere. Nu l-am zăpăcit niciodată cu asta. Am multe inele de logodnă. M-a cerut de la mama”,

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.