Ce a răspuns Dani Mocanu când a fost întrebat dacă și-a bătut joc de vreo femeie! N-ai fi crezut asta

Pe lângă faptul că a avut un succes colosal în muzică, Dani Mocanu s-a bucurat și de atenția multor doamne și domnișoare! Ce a răspuns ”Regele Vizualizărilor” când a fost întrebat dacă și-a bătut joc de vreo femeie? Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva!

Dani Mocanu, răspuns uluitor despre femeile din viața lui!
Și-a bătut sau nu joc de vreuna?
Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!
Când spui Dani Mocanu, o generație întreagă sare în aer. Unul dintre cei mai iubiți artiști din România, ”Regele Vizualizărilor”, așa cum a fost intitulat, a decis să pună punct carierei sale și să se lase de industria muzicală. Nu, nu pentru că nu i-ar mai fi plăcut, ci pentru că Dumnezeu este mult mai important pentru el și familia sa, motiv pentru care a ales să-L slujească așa cum se cuvine.

Ce a răspuns Dani Mocanu când a fost întrebat dacă și-a bătut joc de vreo femeie! N-ai fi crezut asta

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, pe lângă succesul colosal de care s-a bucurat în industria muzicală, muuulte doamne și domnișoare au roit în jurul lui, fiind un bărbat tare râvnit. Recent, Dani Mocanu a revenit din nou în atenția fanilor și a decis să le răspundă tuturor curiozităților pe care aceștia le au vis-a-vis de persoana lui.

Printre zecile de întrebări legate de muzică, bani și Dumnezeu, majoritatea internauților au vrut să știe mai multe detalii despre femeile din viața celebrului manelist. ”Ți-ai bătut joc de vreo femeie?”, a fost întrebarea pusă de un fan. Și dacă vă imaginați vreo secundă că ”Regele Vizualizărilor” se va enerva sau mai grav, nu va răspunde, ținem să vă spunem că vă înșelați amarnic.

O fire sinceră și directă, Dani Mocanu nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic și le-a spus fanilor săi adevărul: ”De multe femei… dar le-a plăcut”. La un așa răspuns nimeni nu se aștepta, însă sinceritatea este întotdeauna mai presus de orice, iar celebrul manelist demonstrează că este asumat atunci când vine vorba despre lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Dani Mocanu revine în muzică prin cântări duhovnicești

În urmă cu câteva zile, după aproape o lună în care a lipsit din mediul online, Dani Mocanu le-a dat marea veste fanilor săi. Artistul este mai hotărât ca niciodată să se întoarcă în industria muzicală din România, însă nu, nu prin intermediul manelelor, ci prin cel al melodiile creștine. ”Regele Vizualizărilor” este mai hotărât ca niciodată să-și ducă planul la final, fiind mândru de alegerile sale, dar mai ales, de iubirea necondiționată pe care i-o poartă lui Dumnezeu.

”Dragi prieteni, vă mărturisesc în fața lui Dumnezeu faptul că îmi este foarte dor de voi! Voi încerca să vă fiu alături prin intermediul melodiilor creștine. Dumnezeu să fie cu voi și să vă protejeze de orice rău, la fel cum mă protejează pe mine și pe familia mea”, a scris Dani Mocanu pe contul de Instagram.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.