Ce a răspuns Smiley când a fost întrebat ce nu ar vrea să afle copilul său despre el! N-ai fi crezut asta

Face ce face și ajunge din nou să-și amuze fanii. Nici bine nu și-a intrat în rolul de tătic, căci, Smiley a făcut dezvăluiri uluitoare. Ce a răspuns artistul când a fost întrebat ce nu ar vrea să afle copilul său despre el? N-ai fi crezut asta.

Gina Pistol va naște luna aceasta!
Prezentatoarea de la Chefi la cuțite și Smiley, părinți pentru prima oară!
Cei doi așteaptă o fetiță!
Bucurie mare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Cei doi se pregătesc să devină părinți cu acte-n regulă și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care își vor strânge minunea la piept. Unde mai puneți că artistul și frumoasa prezentatoare de la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, au făcut deja toate pregătirile pentru venirea pe lumea a fiicei lor.

Ce a răspuns Smiley când a fost întrebat ce nu ar vrea să afle copilul său despre el! N-ai fi crezut asta

Chiar și așa, cu toate că va deveni cât de curând tătic, Smiley nu ezită să-și amuze fanii în stilul caracteristic. Invitat recent în cadrul unui podcast realizat de către Damian Drăghici, iubitul Ginei Pistol a reușit să-i amuze copios pe cei din mediul online cu răspunsurile pe care le-a dat. ”Ce nu ai vrea să afle niciodată copilul tău despre tine?”, a fost întrebarea lui Damian Drăghici.

Cât despre răspunsul lui Smiley, vă spunem doar atât: a fost unul pe măsură. Artistul a reușit să stârnească hohote de râs în rândul fanilor, mai ales că nimeni nu se aștepta la ceea ce a spus. ”Cu câte fete am fost înaintea lu’ maică-sa”, a spus Smiley cu zâmbetul pe buze.

Ce nume va purta fetița celor doi

În urmă cu câteva zile, invitat în cadrul unei emisiuni TV, Smiley a dezvăluit că el și Gina Pistol s-au decis deja asupra numelui micuței, însă îl vor divulga abia după naștere. Iar asta nu este tot! Celebrul cântăreț a mărturisit că el și frumoasa blondină s-au ocupat deja de achiziționarea cărucioarelor, a scaunului de mașină, a pătuțului, dar și de amenajarea camerei micuței. Deși uneori este mai neîndemnatic, Smiley a promis că se va mobilizeza atunci când își va lua fiica în brațe.

”Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. (…) Profesional urmează foarte multe lucruri. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”​, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.