CE AU DESCOPERIT DOI TINERI ÎNTR-UN CADOU PRIMIT LA NUNTĂ, DUPĂ 9 ANI DE LA EVENIMENT. CÂND AU DESCHIS CUTIA, SĂ LEȘINE!

Cadourile de nuntă pot fi mereu pline de surprize. Kathy și Brandon Gunn, doi tineri din Michigan au avut parte de o adevărată surpriză atunci când, la 9 ani de la nuntă, au descoperit, în mod întâmplător, un cadou uitat.

Kathy și Brandon Gunn s-au căsătorit în anul 2007 și, așa cum era de așteptat și cum se întâmplă la toată lumea, au primit o mulțime de cadouri. Numai că, spre surprinderea lor, la 9 ani de la eveniment, au găsit în casă cutia ce conținea un cadou de la mătușa lui Kathy.

Atunci când au deschi cutia, să leșine!
Tânărul cuplu a avut parte de o surpriză atunci când amândoi au decis să deschidă cutia ce conținea cadoul de nuntă primit din partea mătușii lui Kathy. Cadoul conținea, de fapt, câteva instrucțiuni pentru salvarea căsniciei.
Pe partea din față a pachetului, cei doi au găsit un bilet pe care scria: „NU deschideți până la prima neînțelegere”.
Cei doi și-au dat seama de cadoul uitat în momentul în care s-au gândit ce anume să le ofere unor prieteni, drept cadou, la nunta lor.

„Chestia amuzantă? Cadoul de la nunta noastră care însemna cel mai mult era încă așezat într-un dulap … nedeschis. De-a lungul timpului, am presupus că ceea ce se afla în interiorul cutiei deținea cheia salvării unei căsnicii – un truc vechi – neștiut de noi” au spus cei doi, potrivit mirror.co.uk.
În interiorul cutiei, cei doi tineri au descoperit ceva ce a însemnat enorm pentru ei: câteva sfaturi pentru repararea căsniciei, atunci când aceasta ajunge în momente critice.

Scrisoarea pentru Kathy spunea: „Kathy, du-te la o pizza, creveți sau ceva ce vă place să mâncați amândoi. Mătușă Alison. Pregătește-ți o „baie” ”.

Între timp, pe scrisoarea lui Brandon scria: „Brandon, du-te să iei flori și o sticlă de vin. Mătușa Alison”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *