Ce au făcut Adi Minune și Alex Velea de ziua manelistului. S-a întâmplat în curtea casei

Adi Minune a fost sărbătoritul din acest weekend. Cântărețul a împlinit 47 de ani, iar familia și prietenii l-au felicitat și i-au fost alături la o petrecere organizată chiar în curtea casei. Printre cei invitați la chef a fost și Alex Velea, noul coleg de scenă al lui Adi Minune.

Adi Minune – petrecere în curtea casei, cu ocazia aniversării a 47 de ani

Adrian Minune s-a bucurat să-i aibă alături pe cei dragi în ziua în care a sărbătorit împlinirea a 47 de ani. Artistul a scos o masă în curtea casei și a petrecut cu familia și prietenii. Printre cei invitați a fost și Alex Velea cu care Minune are o colaborare de succes.

Cum era de așteptat, sărbătoritul a și filmat câteva secvențe de la petrecere în care se observă cât de bine se simt invitații.

Soția lui Adi Minune a avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic, iar sărbătoritul, după ce și-a salutat fanii, le-a spus că închide filmarea pentru că vrea să bea și le mulțumește pentru urări.

Cum era de așteptat, cântărețul a fost răsfățatul zilei, primind cadouri care mai de care mai interesante din partea celor dragi. Și soția sa i-a făcut o surpriză mare fără să se uite la bani. Cati i-a oferit lui Minune o bijuterie foarte scumpă de care manelistul a fost extrem de încântat.

Soția lui Adi Minune a fost la un pas de moarte

Totul e bine când se termină cu bine, și iată că Adrian Minune a putut să se bucure de ziua lui, avându-i alături pe toți cei dragi, începând cu soția sa care a trecut printr-o mare cumpănă. A fost o vară grea pentru Cati care a ajuns de urgență la spital unde avea să afle că a scăpat de moarte ca prin urechile acului. Cati Simionescu a făcut un accident vascular cerebral și a fost operată cu anestezie generală la o clinică medicală din Turcia.

Medicii au descoperit că soția lui Adi Minune avea un anevrism cerebral. Adrian a fost sfâșiat de durere și îngrijorare, dar iată că totul răul a fost spre bine pentru familia lor.

laur