Ce dramă în familia lor! Adrian Sînă…

Adi Sînă a avut Covid-19! În urmă cu două săptămâni cântărețul s-a simțit rău și s-a testat, iar rezultAul a ieșit pozitiv. Artistul face primele declarații despre experiența prin care a trecut. Unde s-a izolat în toată perioada aceasta, dar și ce s-a întâmplat cu familia în tot acest timp.
Adrian Sînă face parte din categoria vedetelor care s-au infectat cu virusul Sars-Cov2. Frisoanele și temperatura, dar și sentimentul că se întâmplă ceva cu el l-au convins că e cazul să-și facă un test. Rezultatul a fost pozitiv și artistul a fost nevoit să urmeze procedura impusă de autorități.
”În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel.”
Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. ” , a declarat Adi Sînă pentru revista VIVA!

Adi Sînă s-a izolat la mansarda vilei în care locuiește întreaga familie
Toată perioada de două săptămâni artistul a stat în mansarda vilei în care locuiește cu familia. S-a izolat de toată familia și s-a tratat cu vitamine și paracetamol. Din fericire, Adi Sînă s-a confruntat cu o formă ușoară, deși în primele două nopți simptomele au fost mai severe.
” Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpiraţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. ”, a mai spus Adrian Sînă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *