Ce face Cristina Cioran de când nu mai apare la TV. Actriței nu îi mai pasă de ”etichete”

De când nu mai apare la TV, actrița Cristina Cioran își petrece timpul altfel. Fosta prezentatoare de la Acces Direct a fost surprinsă zilele acestea la o bere…la șosea, la o terasă, alături de o prietenă.

Cristina Cioran, la o berea la șosea
Deși a dispărut în ultima vreme de pe micile ecrane, Cristina Cioran a fost surprinsă zilele acestea cum servea o bere la șosea. alături de o prietenă. Acompaniată de o aceasta, dar și de patrupedul ei, vedeta s-a simțit excelent, informează ciao.ro

Cristina Cioran a râs tot timpul
Fosta prezentatoare de la Acces Direct nu a făcut eforturi să impresioneze printr-o anumită ținută ci a ales să se îmbrace lejer, iar în timpul discuției cu prietena sa a fost foarte veselă. A râs tot timpul, a povestit, iar prietena ei o asculta cu interes .Patrupedul vedetei a stat cuminte până când aceasta și-a terminat atât întâlnirea, cât și berea pe care o comandase.

Cristina Cioran, fostă prezentatoare Acces Direct
După ce Simona Gherge a părăsit celebra emisiune, pentru că a rămas însărcinată, a fost înlocuită o vreme de actrița Cristina Cioran. După o perioadă, Cioran a fost înlocuită cu Mirela Boureanu Vaida.

Cristina Cioran, abuzată sexual când avea 7 ani
Actrița Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite pe care nu le va uita niciodată. Aceasta a povestit cum un pedofil a băgat spaima în mai mulți copii ai blocului în care actrița a copilărit.

M-am născut și am crescut în Constanța. Nu există bloc care să nu fi fost vizitat de tot felul de exhibiționiști care scoteau organul sexual unde se jucau copiii, de alți indivizi care intrau în scară de bloc, inclusiv mie mi s-a întâmplat. Aveam șapte ani, m-a urmărit un individ, n-am să uit niciodată, avea un trening maro, a urcat cu mine până la etajul patru unde stăteam și eu am sunat la ușă, nu era nimeni acasă, am căutat cheia sub preș spre norocul meu și i-am și spus, ia uite nu e cheia sub preș. L-am întrebat unde mergeți după care s-a așezat pe scară și mi-a zis să stau la el în brațe. Eram un copil destul de obraznic și i-am spus că nu vreau. Atunci am coborât și am strigat după o vecină. Același individ a agresat o vecină de-a mea, fetița ne-a spus nouă, nu le-a spus părinților pentru că i-a fost frică. Și mulți alți copii. Și cu băgat mâna pe sub fustiță, și prin alte părți ale corpului. Nici eu nu urc cu nimeni în lift”, a povestit Cristina Cioran

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *