Ce face Fuego atunci când nu e pe scenă: ”Fac asta de drag! Vreau să-mi ajut semenii!”

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum e cunoscut în rândul românilor, este pe scenă de 25 de ani, iar de curând acesta și-a lansat o expoziție de picturi. Fuego a mărturisit că banii pe care-i câștigă din expoziția de picturi ăi donează tinerilor talentați.

Da, este adevărat. Am reușit, în patru ani de zile să ajutăm peste 200 de persoane. Vreau să fac lucruri frumoase pentru tinerii care au nevoie de ajutor, eu nu am avut multe șanse în tinerețe. Eu pictez în acrilic și e mai simplu. Fac lucrurile astea cu dragoste, nu am studii în domeniu, fac asta că-mi place. ”, a mărturisit el.

Cum slăbit Fuego
”Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin. Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos. Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi!

Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin!”, a spus Fuego pentru okmagazine.ro.

”Nu-mi seamănă zilele prea tare, pentru că, din păcate, am un program haotic, am mese haotice şi nu pot respecta 100% programe coerente. Dar, în fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase!

Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri!”, mai spus cântărețul pentru aceeași sursă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *