CE FACE MIRCEA RADU, DUPĂ CE A PLECAT DIN TVR:

După ce anul trecut a rămas, chiar înainte de Crăciun, fără loc de muncă după ce TVR l-a dat afară din funcția de coordonator al comunicării, după ce a ocupat mai puțin de jumătate de an această funcție.

Vedeta TV nu a luat vestea tragic, iar acum, potrivit paginii sale de Instagram, se află într-o bine meritată vacanță în Italia. Mircea Radu a publicat, pe rețelele de socializare mai multe imagini din „Cizmă”. Aceste imagini ne duc cu gândul la faptul că, în urmă cu doi ani, vedeta lăsa impresia ca vrea să se mute într-un loc mai izolat.

Mesajul transmis în 2019
„Am părăsit apartamentul, traiul și m-am mutat într-un sat cu 10 locuitori!”, este mesaj prin care Mircea Radu își șoca fanii. Vedeta promova atunci un clip video pe contul sau de Facebook. În el, o tânăra explică decizia mutării sale de la oraș la sat. De ce? Pentru o viață mai relaxată, liniștită și fără stres.

Am părăsit apartamentul, școala și traiul pe care-l aveam în Göteborg și m-am mutat în Grundtjärn, un sat cu 10 locuitori. Începeam o nouă viață la care habar n-aveam dacă mă puteam adapta…”, spunea fata.

Despre plecarea din TVR
„Știți bancul cu “nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?”. Așa și cu știrea apărută acum, într-o “anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!”, scrie Mircea Radu pe Facebook, scria Mircea Radu la acel moment.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *