Ce face Vulpița Veronica, când crede că n-o vede nimeni! Imaginile sunt virale

În cel mai recent vlog postat de ea pe pagina sa oficială de YouTube, Vulpița Veronica a dezvăluit fanilor ce face, înainte de-a apărea în emisiunea „Acces Direct”.

În imagini se poate vedea cum tânăra din blăgești stă cuminte pe scaun, în cabina de machiaj, și așteaptă să fie aranjată pentru apariția sa în platou.

Ce face Vulpița Veronica înainte de Acces Direct

Filmarea a apărut în cursul zilei de sâmbătă, la scurt timp după ce Vulpița Veronica a devenit iar protagonista unui scandal uriaș, la emisiunea „Acces Direct”. De data aceasta, tânăra din Blăgești este acuzată de infidelitate.

Costel, unul dintre vecinii săi din Blăgești, susține că Vulpița Veronica a rămas însărcinată nu cu Viorel Stegaru, soțul său, ci chiar cu el, ca urmare a aventurii pe care au avut-o.

Mai mult decât atât, bărbatul vrea să ia copilul după naștere și să-l crească împreună cu iubita sa, Cătălina. Nici soacra Vulpiței Veronica nu se lasă mai prejos și amenință că își va da nepoata în vârstă de trei ani pe mâna celor de la Protecția Copilului.

Nemulțumită că fiul ei nu-i trimite bani și că el și Vulpița aleargă mai mult după faimă, femeia a ercurs al orice mijloc pentru a-și face auzite nemulțumirile.

În tot acest scandal, Vulpița Veronica mai are încă puterea să zâmbească și, înainte de-a apărea în emisiunea „Acces Direct”, are mici momente de liniște și de relaxare la cabina de machiaj.

 

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *