Ce i-a facut tanarul tatuat din imagine unui cersetor pe care l-a vazut la bustul gol, pe o banca din Iasi. Imaginile au devenit virale in toata Romania

Imaginile cu un tânăr tatuat și un cerșetor la bustul gol, din Iași, au devenit virale pe Internet, zilele trecute.

Gestul pe care bărbatul l-a făcut omului străzii a lăsat fără cuvinte atât pe trecători, cât și pe utilizatorii rețelelor sociale.

Sărmanul stătea pe bancă, în Iași, când s-a apropiat de el un bărbat tatuat și s-a așezat în fața lui.

După ce cerșetorul i-a spus că nu are bani, dar nici nu are nevoie, Adi, așa cum se numește bărbatul, s-a dezbrăcat și i-a dat maioul lui.

Sărmanul l-a îmbrăcat imediat și era foarte bucuros de acest gest.

Mai mult decât atât, Adi a scos portofelul și i-a înmânat și o sumă de bani, apoi și-a luat la revedere și i-a transmis să fie sănătos.

Așa ar trebui să facem toți când întâlnim oamenii străzii. Nu rămâneți indiferenți. Ajutați, dacă aveți posibilitatea“, este mesajul care însoțește imaginile.

Unii internauți au criticat gestul bărbatului, pe motiv că nu ar fi trebuit să se filmeze când face o faptă bună, însă cei mai mulți l-au lăudat și apreciat pentru ceea ce a făcut.

“Respect! Cand facem o fapta buna Dumnezeu se bucura și ne da înzecit înapoi/
Indiferent de prejudecati omul a facut o fapta buna , nu a luat maioul sau banii înapoi de la omul ala necajit, respect!

Faceti la fel si filmati-va ….intentia conteaza!/ Pe baiat il cheama Bogdan.
Are ceva probleme, dar este pasnic. Statea undeva vis-a-vis de Petre Andrei, intr-o ruina cu mai multi necajiti…“, sunt doar câteva dintre mesajele primite la postare.

laur