Ce mesaj i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg, după ce artistul internațional s-a filmat dansând pe maneaua lui

Snoop Dogg s-a filmat în timp ce dansează pe una dintre manelele lui Florin Salam, iar reacția cântărețului din România nu a întârziat să apară. Ce mesaj i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg, pe Instagram

Videoclipul postat de Snoop Dogg are peste 360.000 de vizualizări, iar comentariile amuzante ale fanilor au curs imediat după postarea lui. Artistul internațional s-a filmat ascultând una dintre manelel celebrului Florin Salam, în timp ce fuma.

În trecut, Snoop Dogg le-a arătat fanilor că preferințele sale muzicale sunt variate. Artistul nu știe să cânte doar rapp. Într-un video în care apare cu actorul Matthew McConaughey, Snoop a început să cânte piese country, unul dintre stilurile muzicale preferate ale americanilor.

Legăturile lui Snoop Dogg cu România nu se opresc aici, în trecut, rapper-ul și-a dat check-in în Bogata, o comună din Mureș. Atunci, la fel ca și acum, fanii din România ai aristului internațional au fost extrem de amuzați și entuziasmați de ceea ce au numit atunci “o greșeală”, însă alții ar fi de părere că este vorba despre o strategie de promovare.

Ce mesaj i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg

Mesajul manelistului Florin Salam nu a întârziat să apară, acesta i-a mulțumit celebrului rapper printr-un comentariu la postarea inițială, dar si printr-un story pe Instagram.

„Mulțumesc pentru că mă asculți, Regele Meu”, i-a scris Salam lui Snoop Dogg. De asemena, manelistul a postat și un story pe Instagram în care îi transmite toată recunoștința artistului internațional.

Mai în gluma, mai în serios, urmăritorii săi români așteaptă o colaborare între faimosul rapper și Florin Salam, imaginându-și cum ar suna o astfel de piesă.

Snoop Dogg, rapper american și artist internațional

Snoop Dogg a devenit celebru în 1992, în urma unei colaborări cu celebrul rapper Dr. Dre. De atunci, Snoop a vândut peste 23 milioane de albume în SUA și 35 milioane de albume la nivel mondial.

Albumul solo de debut al artistului, produs de Dr. Dre, se numește Doggystyle și a fost lansta în 1993. În prima săptămâna, acesta a înregistrat un record de vânzări impresionant, după ce s-au vândut 800.000 de copii.

În 2012, după o vacanță în Jamaica, Snoop Dogg și-a anunțat fanii că s-a convertit la Rastafarianism, iar noul nume de scenă pe care îl adoptă este Snoop Lion, potrivit Wikipedia.org.

Cu toate acestea, în 2018, el a revenit la creștinism, declarând că este un “creștin reînnăscut” și a lansat albumul Bible of Love.

Vezi mai multe imagini cu Snoop Dogg și soția acestuia în GALERIA FOTO

Snoop Dogg și soția sa

Snoop Dogg, în vârstă de 49 de ani, deși e un rebel în viața de zi cu zi, el este căsătorit cu iubita lui din liceu, Shante Taylor. Snopp Dogg este un fericit soț și tată a patru minunați copii. Însă, că în orice cuplu, chiar el a recunoscut că nu a fost întotdeauna doar lapte și miere.

În 2004, artistul i-a intentat divorţ soţiei sale, vrăjit fiind de lumea Hollywood-ului. Tot el a fost cel care a luat decizia de a anula tratativele de divorţ şi de a se întoarce la familia sa.

Am vrut să divorţez, dar m-am întors acasă şi m-am reîndrăgostit de soţia mea. Industria mi-a luat minţile. Dar Dumnezeu e bun şi m-a făcut să înţeleg că am nevoie de soţia şi copii mei în viaţa mea, aşa că am aruncat hârtiile de divorţ. Nu mai vreau să divorţez. Dacă auziţi de divorţ, e pentru că soţia mea divorţează de mine, eu nu mai intentez divorţ. Am făcut o greşeală, iar acum încerc să mi-o răscumpăr”, spunea Snoop Dogg.

Acum, departe de acel incident, Snoop Dogg a avut o apariție de milioane alături de soția sa, după foarte mult timp, cu ocazia dezvăluirii stelei sale de la Walk of Fame. Vizibil apropiați, artistul a oferit imagini de milioane, departe de rebelul care se arată pe scenă.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *