CE MESAJE ȘOCANTE A PRIMIT O FEMEIE DIN PARTEA UNUI BĂRBAT CARE A ÎNCERCAT SĂ O AGAȚE CU IDENTITATE FALSĂ, PE INTERNET:

Lumea întâlnirilor online este ceva plin de neprevăzut. Oamenii, deseori, se ascund în spatele unei măști și a unei identități false, din dorința de a impresiona sau de a pica cineva în plasa lor.

O femeie a avut parte de o experiență șocantă, după ce s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o platformă online. În acest mediu, mesajele abuzive, cele cu tentă sexuală și tot felul de alte lucruri neplăcute sunt la ordinea zilei, iar platformele de socializare sunt pline, de cele mai multe ori, de tot felul de persoane care se ascund în spatele unor identități false și își așteaptă victimele.

Metoda „catfish” este extrem de cunoscută în această lume a întâlnirilor online și se referă fix la genul acesta de persoane care se ascund în spatele unor false identități. O femeie a trăit pe propria piele o experiență destul de neplăcută, după ce a avut parte de o întâlnire.

A tras un semnal de alarmă
Pe TikTok, femeia a explicat că l-a întâlnit pe bărbatul de 38 de ani de pe Bumble și s-au înțeles să se întâlnească la un bar din Las Vegas. În momentul în care bărbatul a ajuns în locația cu pricina, femeia a fost extrem de dezamăgită de modul în care arăta acesta, unul complet diferit față de ceea ce văzuse ea, în fotografiile expuse de el pe rețeaua de socializare.

„Ne-am dat amândoi cerere și am fost atrasă de el pentru că arăta ca un tânăr Harry Connick Jr. Era foarte atrăgător, iar pe profilul său erau doar câteva fotografii: într-una pescuia, în alta era lângă un foc de tabără, în alta părea că ar fi fost la o petrecere. Așa că arăta atrăgător” a spus aceasta, potrivit mirror.co.uk.

„Mă uit prin local și îl văd pe tipul din colț, care nu semăna deloc cu ceea ce văzusem eu în fotografii. Părea obosit, probabil că era cu cinci ani mai în vârstă decât bărbatul din fotografiile lui. Am fost dezamăgită” a mai continuat aceasta.
Pentru a nu părea nepoliticoasă, femeia și-a terminat băutura comandată, după care a plecat spre casă. Bărbatul nu s-a lăsat cu una, cu două, așa că a început să-i trimită tot felul de mesaje deranjante.

Într-un mesaj, bărbatul i-a scris: „Am fost atât de nepoliticos? Ce credeai, că sunt mai înalt? Ai fost foarte nepoliticoasă. Dar și plictisitoare” după care a și jignit-o, în repetate rânduri. Pe contul său de TikTok, femeia a vrut să atragă atenția asupra acestor întâlniri și să sfătuiască femeile să fie extrem de atente la persoanele cu care conversează în mediul online

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *