Ce Pensie Alimentară Plătește Lunar Ștefan Bănică Jr Pentru Violeta, Fiica Lui Cu Andreea Marin

Andrea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

La momentul respectiv, vestea divorțului a șocat pe toată lumea, mai ales pe fiica lor, Violeta. Cei doi au fost căsătoriți aproximativ șapte ani. Ce pensie alimentară plătește lunar Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta, fiica lui cu Andreea Marin?

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2013. Cei doi au avut o relație de șapte ani, iar în urma acesteia a rezultat fiica lor, Violeta. Micuța s-a născut în anul 2007, iar câțiva ani mai târziu, cuplul anunța divorțul. Înainte de relația cu prezentatoarea TV, cântărețul s-a iubit cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit un fiu, pe Radu Ștefan. Până să împlinească vârsta de 18 ani, fiul lui mai mare a primit 1500 de euro lunar. Iar, potrivit unui algoritm, Violeta ar primi o sumă silimară lunar drept pensie alimentară.

Pensia alimentară poate fi primită de un minor, după ce un părinte este decăzut din drepturi. Aceasta se calculează în funcție de numărul de copii pentru care se plătește pensia, dar și în funcție de veniturile nete ale persoanei, de care dispune. De asemenea, acestea nu includ orele suplimentare, indemnizațiile de deplasare, de concediere, de transfer și salarii compensatorii. De asemenea, legea arată că pensia alimentară nu poate fi mai mare de jumătate din veniturile nete.

În funcție de numărul de copii pentru care este acordată, pensia alimentară va reprezenta:

– până la ¼ din venitul net lunar pentru 1 copil;

– până la ⅓ din venitul net lunar pentru 2 copii;

– până la ½ din venitul net lunar pentru 3 sau mai mulți copii.

laur