Ce regulă a fost impusă la priveghiul lui Petrică Cercel! Cum trebuie să se îmbrace participanții

Vestea că interpretul Petrică Cercel a murit i-a șocat pe toți! Acum, familia se pregătește de înmormântarea celebrului cântăreț, însă se pare că au impus o regulă pentru priveghiul acestuia. Ce vor trebui să poarte participanții. 

Ce regulă a fost impusă la priveghiul lui Petrică Cercel! Cum trebuie să se îmbrace participanții

Daniel Ionescu, cunoscut și ca Daniel Cameramanu, a postat în urmă cu câteva ore un mesaj pe contul său de Facebook, în care a prezentat condoleanțe familiei și a spus și că va exista o regulă strictă la priveghiul cântărețului. Se pare că toți cei care vor să participe la priveghi au fost rugați să vină îmbrăcați într-o cămașă albă sau tricou alb.

Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”, a scris Daniel Ionescu, cunoscut ca Daniel Cameramanu.

Petrică Cercel a murit infectat cu noul coronavirus

Moartea prematura a lui Petrică Cercel i-a șocat pe cei care l-au cunoscut de-a lungul anilor. Artistul a fost internat mai multe zile la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În urmă cu trei zile, Ionuț Cercel, fiul manelistului, declara că tatăl său a mers pe picioarele sale la spital, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit ulterior.

Din păcate, organismul artistului a cedat, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Petrică Cercel este cunoscut de o țară întreagă, iar de-a lungul anilor și-a construit o carieră de succes în muzică. Mai mult, acesta se declara un bărbat împlinit și pe plan personal, având o soție care i-a fost alături mai bine de 35 de ani, care i-a dăruit trei băieți extraordinari, Florin, Ionuț și Ami.

De asemenea, aceștia l-a rândul lor l-au făcut bunic pe artist. Din păcate, manelistul nu a apucat să se bucure mai mult de cei cinci nepoți ai săi. „Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, declara manelistul în urmă cu câteva luni.

laur