Ce s-a întâmplat când Klaus Iohannis a trecut cu mașina pe lângă Vlăduța Lupău. Artista face dezvăluiri uluitoare

În viața Vlăduței Lupău nici măcar o zi nu seamănă cu cealaltă, căci fiind mereu pe drumuri pentru a ajunge la vreun eveniment ori la vreo filmare, totul este diferit. Așa se face că în urmă cu câteva clipe, chiar președintele țării, Klaus Iohannis, a trecut cu mașina pe lângă ea. Astfel că interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri uluitoare pentru fanii ei.

Klaus Iohannis a eliberat traficul în calea Vlăduței Lupău.
Artista s-a amuzat pe seama celor întâmplate.
Vlăduța Lupău nu mai are nevoie de vreo introducere, căci talentul și frumusețea ei au făcut-o să fie remarcată la scară largă, atât de românii de țară, cât și de cei care-și dus traiul peste hotare. Piesele sale devin hituri imediat de la lansare, căci sunt ascultate pe repeat de toată lumea, mai ales de iubitorii de petreceri.

Tocmai pentru cei care îi ascultă melodiile, Vlăduța Lupău muncește pe brânci pentru a lansa piesă după piesă, dar și pentru a ajunge cu formația sa acolo unde prezența sa este dorită.

De data aceasta, diva a plecat de acasă, însoțită de soțul ei, cu care va ajunge în curând și la altar, către locul unde acum filmează un nou clip pentru piesa ce în curând va fi lansată. Însă, deși nimeni nu se aștepta, artista a avut parte de o mega surpriză.

Klaus Iohanni a trecut cu mașina pe lângă Vlăduța Lupău

Când credea că nu va mai ajunge la timp la platoul de filmare, căci traficul i-a jucat feste, fiind unul infernal, pe lângă mașina în care se afla alături de Adi Rus, a trecut, atenție… nimeni altul decât președintele țării. Klaus Iohannis se pare că se îndrepta în aceeași directție cu vedeta noastră, motiv pentru care s-a oprit imediat traficul.

După un asemenea eveniment, partenera fotbalistului a ținut să împărtășească totul cu admiratorii ei, cărora, în spirit de glumă, le-a mărturisit că, de fapt, traficul a fost fluidizat pentru ca ea să nu întârzie la filmările noului clip.

”Suntem foarte surprinși că a trecut domnul președinte în fața noastră și s-a eliberat traficul. Dar eu îi tot spun lui Adi că totuși cred că pentru mine s-a eliberat traficul, știind că mă grăbesc la videoclip”, a spus amuzată Vlăduța Lupău, în timp ce se îndrepta alături de soțul ei către locul de filmare al noului videoclip.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *