Ce s-a întâmplat cu Gina Pistol şi Smiley, în urmă cu puţin timp

Gina Pistol și Smiley au început să lucreze la camera pentru bebelușul care urmează să apară în viața celor doi nu peste mult timp. Însărcinată în trimestrul al doilea, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a făcut o scurtă radiografie a stadiului lucrărilor.
”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit”, spune Gina Pistol. A întâmpinat-o motănelul Gosha, care apoi a condus-o pe hol spre camera care va fi a micuțului încă nenăscut. E dezordine, sunt folii pe jos și tencuială pe pereți. Dar fără sacrificii nu se poate face nimic. ”Poftim privire! Iubesc animalele de când mă știu, iar pentru mine acasă a însemnat întotdeauna și un suflet blănos sau penos ???? Gosha aka gogoșica, reginu’, prințesu’…”, a scris Gina Pistol drept comentariu de la poza cu motănelul pe care îl întreabă și ce se întâmplă în casă.

Primele imagini cu bebelușul Ginei Pistol
Gina Pistol a făcut publică prima imagine cu bebelușul ei în urmă cu trei săptămâni. Gina se află în trimestrul al doilea de sarcină și a făcut o vizită la medic, pentru un control. Și o ecografie în care avea să-i apară cea de-a doua inimă. Gina Pistol a pus fotografia pe Instagram, iar în fundal se aude melodia lui Feli, Două inimi! Gina este acum o femeie fericită, asta pentru că a abut mari probleme, ea aflând la un moment dat că șansele să rămână însărcinată erau mici. Avea să și povestească prin ce a trecut, dar și cât de fericită este acum. ”În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră!
Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, scria Gina Pistol, atunci când a fost convinsă că totul este ok.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.