Ce se întâmplă acum cu pacientul care a urmat același tratament ca Petrică Mâțu Stoian. Un alt artist a avut parte de un incident similar

Moartea lui Petrică Mâțu Cercel rămâne un mister pentru toată lumea și continuă să provoace controverse. Se pare că celebrul artist nu este singurul care a trecut prin astfel de situații, ci un alt pacient s-a tratat la aceeași clinică și acum este în stare gravă. În plus, un alt artist a trecut printr-o experiență asemănătoare.

Cum se simte acum pacientul

Un alt pacient care a apelat, la fel ca regretatul interpret de muzică populară la terapia hiperbară pentru a se trata după infecția cu nemilosul virus al momentului, se află în aceste momente internat la secția de Terapie Intensivă din Timișoara.

Bărbatul a ajuns la spital de urgență, în stare gravă, după ce a reacționat greșit la acel tratament la clinica unde a fost și regretatul artist. Ramona Gîdea, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara, a oferit detalii importante despre bărbat, despre cum se simte în acest moment.

Medicul spune că bărbatul se simte mai bine acum, este conștient, stabil și cooperant. Specialistul de la Timișoara spune că, în urma terapiei, are nevoie de o intervenție chirurgicală, însă momentan nu se cunoaște data sigură când se va efectua. Cert este că au apărut complicații în urma acestui tratament.

“Pacientul, stabil hemodinamic, conștient și cooperant, are o fibroză pulmonară post-Covid. Este internat în secția ATI și primește tratament medicamentuos pentru rezolvarea pneumoniei. În funcție de evoluție, vom decide data intervenției chirurgicale pentru bula de infizem pulmonar”, a explicat Ramona Gîdea, purtător de cuvânt al Spitalului Mincipal de Urgență Timișoara.
Celebrul artist Grigore Leșe susține că a trecut printr-o situație asemănătoare cu cea a lui Petrică Mâțu Stoian. Regretă moarte colegului său de breaslă și, cu această ocazie, a decis să vorbească despre situația similară în care s-a aflat.

Grigore Leșe a explicat că a trecut printr-o experiență extrem de dificilă după ce a făcut un tratament. Nu a efectuat analize să vadă din ce cauză s-a ajuns la complicații, dar consideră că tratamentul prescris nu i-a făcut bine și imediat după el s-a simțit rău. Nu vrea să acuze pe nimeni, dar vrea să le transmită medicilor să își trateze meseria cu seriozitate și să fie mai atenți.

laur