Ce studii are Bianca Drăgușanu. Niciodată nu te-ai fi așteptat la așa ceva!

Toată lumea o știe pe Bianca Drăgușanu de ani de zile și mulți au aflat de poveștile sale de iubire tumultoase pe care le-a avut, ea fiind implicată mai tot timpul în scandal, dar iată ce studii are de fapt diva!

Câte clase are Bianca Drăgușanu
A terminat vreo facultate?
Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, iar tot timpul aceasta ține primele pagini ale tabloidelor cu poveștile sale tumultoase de iubire, dar și cu aroganțele pe care le face în viața sa, căci știm cu toții că deși uneori trece prin momente dificile, vedeta știe ce înseamnă și viața pe lux și opulență.

Mulți o cunosc pe vedetă de ani de zile de când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane, iar de atunci ea s-a schimbat total, a reușit să facă mai multe intervenții și nu mai arată deloc ca în prima zi, însă mulți s-au întrebat ce studii are de fapt Bianca Drăgușanu!

De-a lungul timpului aceasta a avut mai multe job-uri, iar în prezent are un atelier unde face haine, însă vedeta a cochetat și ca prezentatoare TV, însă acest lucru pentru o perioadă scurtă de timp.

Ce studii are Bianca Drăgușanu

Ei bine, Bianca Drăgușanu nu a fost mereu o fată de Capitală, dar în ani a devenit una. Ea s-a născut în Hunedoara în orașul Călan și a absolvit liceul cu media la bacalaureat de 8.95.

Vedeta s-a înscris la Facultatea de Științe Economice, însă la scurt timp a abandonat-o!

Ulterior ea și-a dat seama că e mai atrasă de televiziune și a optat pentru cursurile Intact Media Academy, însă nici de acestea nu s-a ținut și s-a retras.

Așadar, Bianca Drăgușanu a absolvit nicio facultate și are 12 clase cu liceul terminat cu o notă foarte bună obținută la exemanul maturității.

Bianca Drăgușanu e într-o relație cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a ajuns în lumina reflectoarelor și prin prisma relațiilor sale cu Cătălin Botezatu, dar și Adrian Cristea, însă nu s-a oprit aici, asta după ce l-a cunoscut pe Victor Slav.

Împreună cu ”băiatul de la meteo” Bianca Dragușanu are o fetiță, dar cei doi au decis să divorțeze la scurt timp după căsătorie. Ea l-a descoperit pe Alex Bodi cu care a făcut cununia civilă, dar de care a divorțat și de el la scurt timp.

Cei doi s-au cuplat din nou, dar în această toamnă au decis să pună punct definitiv relației lor, iar în prezent Bianca Drăgușanu e într-o relație cu Gabi Bădălău, încă soțul Claudiei Pătrășcanu, deoarece sunt în plin proces de divorț!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *