Ce sumă fabuloasă făcea Emi Pian într-o singură zi? Alții nu câștigă atât în ani de zile

Emi Pian făcea mii de euro pe zi din activităti ilegale. Mai exact dădea bani cu împrumut, în schimb percepea o dobândă imensă.

Noi detalii ies la iveală despre Emi Pian, dupa moartea acestuia. Celebrul interlop a murit pe data de 4 august, după ce a fost înjunghiat de către un rival în timpul unui joc de barbut. Înainte de a fi condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, procurorii au adunat la dosarul său mai multe probe prin care se dovedea activitatea de cămătar a interlopului.

Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o zi?

„Florin Mototolea avea rolul de a împrumuta celor care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute. Totuși, împrumutul era condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% – 35%/zi”, se arată în rechizitoriu, conform spynews.

Un exemplu în acest sens a fost momentul în care a dat suma de 23.000 de euro unui bărbat care își pierduse toți banii într-un cazinou din Capitală. A doua zi, cel care a împrumutat suma de la Emi Pian i-a înapoiat banii, însă, nu oricum, ci cu dobândă: 23.000 de euro împrumutul și 3.000 de euro dobânda percepută pentru câteva ore, conform spynews.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *