Cele mai mari gafe făcute la TV. Soția a apărut goală cu o tavă în mână și toată țara a văzut-o

Când lucrezi de acasă, fiecare zi e o aventură. Însă, atunci când intri în direct, la TV, orice acțiune necontrolată te poate costa.

Copiii care îți sar în brațe rugându-te să bei ceaiul cu păpușile ori să repari vreo mașină de curse, animalele de companie care nu înțeleg de ce nu le dai atenție dacă tot ești acasă sau o soție iubitoare care îți

aduce pe tavă comanda dorită. Asta e partea plină a paharului, dar ce ai zice dacă nu ai fi privitorul acestor situații? Sigur ai simți gafele ca pe niște momente stânjenitoare, mai ales dacă acestea apar la TV.

Gafe la TV, în pandemie. Soția unui reporter a apărut goală, cu o tavă în mână

De exemplu, un reporter a intrat într-o intervenție live pe un post spaniol. În timp ce prezenta o situație, în fundal s-a putut observa cum o femeie îmbrăcată doar cu un sutien se plimba prin casă cu o tavă în brațe.

Protagonistul altei peripeții a fost meteorologul Lonnie Quinn.

El a încercat să aibă grijă de cele două fiice ale sale, oferind în același timp raportul meteo pentru stația din New York la care lucrează.

A eșuat, dar a fost un deliciu pentru telespectatorii. Prezentarea sa s-a transformat într-o scenă amuzantă, în care fetele, plictisite de situație, cereau noutăți pentru a se dista, dar și atenția tatălui. Astfel, printre câteva temperaturi și noi predicții ale vremii, dar și cu unul dintre

copii în brațe, Quinn a reușit să-și ducă la final rubrica. Și Scott Connel, un meteorolog din St. Louis, a fost nevoit să se lupte

pentru a-și face meseria. De această dată, ”inamicul” a fost câinele său, care lătra neîncetat în timp ce acesta încerca să transmită prognoza meteo.

„De aceea oamenii ar trebui să poarte mereu haine…”

„Femeie goală era amanta și acel tip tocmai a fost prins că și-a înșelat soția. Poveste adevărată/ De aceea oamenii ar trebui să poarte mereu haine…

în cazul în care așa ceva se întâmplă”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor. Cea mai plauzibilă varianta,

îmbrățișată de majoritatea internauților, a fost că femeia apărută în live-ul reporterului spaniol era, de fapt, amanta.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.