CEZAR OUATU, DECLARAȚII COPLEȘITOARE DUPĂ CE ȘI-A ÎNMORMÂNTAT FRATELE: “MI-E TOT MAI GREU SA MĂ OBIȘNUIESC CĂ NE LUĂM RĂMAS BUN”. CE MESAJ I-A TRIMIS MIHAELA RĂDULESCU

Cunoscutul contratenor, rudele sale și numeroși prieteni l-au condus pe ultimul drum astăzi pe omul polivalent care a fost Theodor Ouatu. El a fost înmormântat la Cimitirului Bolovani din Ploiești, iar după slujba religioasă, Cezar Ouatu a transmis declarații copleșitoare despre fratele său. Mihaela Rădulescu, dar și câțiva foști concurenți de la “Ferma. Orășeni vs săteni” i-au trimis mesaje de condoleanțe și îmbărbătare în aceste momente extrem de delicate pe care le trăiește.
Cezar Ouatu, declarații copleșitoare după înmormântarea fratelui său
Cezar Ouatu a așternut pe rețelele de socializare câteva gânduri copleșitoare după înmormântarea fratelui său, Theodor Ouatu.
“Eroul meu , frumosul meu, un intelectual desăvârșit de o modestie și un bun simț rar întâlnit, colonelul meu, pasionatul meu de muzică, campionul meu de aikido, glumețul meu, iubitul meu frate , astăzi este ultima zi printre pământeni și parcă mi-e tot mai greu sa mă obișnuiesc că ne luăm rămas bun dar cred și-mi dau seama că vei fi fercit acolo și ne vei veghea pe noi toți cei care te-am iubit !!! Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău, prea devreme dar știu că tata va fi fericit să vă întâlniți”, a scris cântărețul pe Instagram, unde a publicat o poză alb-negru cu fratele său.
După ce și-a luat adio pentru totdeauna de la fratele lui, Cezar Ouatu a ajuns astăzi, puțin după ora 16:00 într-un restaurant italienesc din Brașov, orașul preferat de Theodor Ouatu – “Cu gândul la tine, fratele meu Teuț… În orașul tău de suflet” este mesajul notat de artist pe imaginea făcută publică pe Instagram Stories și pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Mihaela Rădulescu, Adina Halas, Anisia Gafton și Andrei Stoica se numără printre vedetele care i-au trimis câte un gând senin lui Cezar Ouatu astăzi, ziua în care și-a luat adio de la fratele lui, Theodor Ouatu – “Sunt lângă tine”, i-a mărturisit într-un comentariu prezentatoarea show-ului “Ferma. Orășeni vs săteni”.
Mesajul transmis de oficialii Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza
“(….). Theodor-Daniel Ouatu, s-a înrolat în Armata cerurilor mult prea devreme, lăsând în sufletul nostru un gol imens. Într-un asemenea moment, în care am pierdut nu numai un bun camarad, ci și un mare om, de o noblețe sufletească rar întâlnită, de o deosebită generozitate și distincție morală, mereu atent la nevoile celor din jur, cuvintele rostite sunt prea puține. Respectat pentru dăruirea, pasiunea și profesionalismul manifestate, în perioada 2012-2013, cât a îndeplinit funcția de comandant de companie (și instructor), ofițerul Theodor-Daniel Ouatu a adus un plus în procesul de formare a liceenilor militari.
Va rămâne veșnic în inimile celor care l-au cunoscut ca un profesionist desăvârșit, un ofițer destoinic, un camarad de nădejde. În fața acestei despărțiri, suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și un gând de mângâiere și alinare! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este mesajul scris de reprezentanți din cadrul Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza pe pagina lor de Facebook.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *