CHRISTINA PERRI, MĂRTURII CARE ÎȚI SFÂȘIE INIMA DESPRE SARCINA PE CARE A PIERDUT-O:

Christina Perri și soțul ei, Paul Costabile, traversează una dintre cele mai delicate perioade prin care poate trece un părinte… Cea de-a doua fetiță a murit în pântecele cântăreței și, recent, ea a găsit puterea să scrie câteva gânduri despre trauma pe care o trăiește. Din nefericire pentru artistă, pierderea micuței nu este prima dramă prin care trece. În luna ianuarie a acestui an, ea a suferit un avort spontan la a 11-a săptămana de sarcină.
Christina Perri, mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut fetița
În vârstă de 34 de ani, Christina Perri a fost internată în spital în urmă cu două săptămâni din cauza complicațiilor sarcinii. Fiicei sale nenăscute i s-a pus diagnosticul de atrezie a intestinului subțire, obstrucție intestinală congenitală. Astfel, doctorii au indus o naștere artificială, însă, bebelușul s-a născut mort. Vestea tragică a fost făcută publică atât de cântăreață, cât și de soțul ei… amândoi au publicat o poză în care o țin de mânuță pe mica lor prințesă care s-a născut moartă.
“(…), ne-am pierdut fiica. S-a născut tăcută, după o luptă dificilă pentru a ajunge în această lume. Este liniștită acum și va trăi veșnic în inimile noastre”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

La începutul anului, când vedeta americană a mai pierdut o sarcină, a mărturisit că și-a dorit ca povestea ei să fie cunoscută pentru a trage un semnal de alarmă asupra evenimentelor de acest gen, care nu sunt abordate în societate, deși ele sunt cât se poate de reale și dureroase. Christina Perri și Paul Costabile, s-au căsătorit în 2017. Ei u o fiică pe care o cheamă Carmella și are doi ani.
Anunțul trist al Christinei Perri a venit la scurt timp după ce Meghan Markle a dezvăluit că a suferit un avort spontan. Soția Prințului Harry a mărturisit în cadrul unui articol publicat de New York Times că a suferit un avort spontan în luna iulie, în timp ce se afla alături de băiețelul său Archie.
“După ce i-am schimbat scutecului (n.r.: lui Archie), am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă contrastând puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”, a declarat Meghan Markle.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *