Cine a fost prima iubire a Oanei Zăvoranu? Nu, nu este vorba de Pepe: ”Era frumos rău”

Surprize, surprize din partea Oanei Zăvoranu! Dacă credeați că Pepe a fost marea ei dragoste, ei bine, vă înșelați amarnic! Cine a fost, de fapt, prima iubire a ”Queridei”? L-a cunoscut pe vremea în care era doar o copilă și s-a îndrăgostit pe loc de el!

  • Cine a fost prima iubire a Oanei Zăvoranu?
  • Nu, nu este vorba de Pepe!
  • L-a cunoscut pe vremea în care era doar o copilă!

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a fost implicată în mai multe relații, cea mai cunoscută fiind, desigur, cea alături de Pepe! Deși și-au jurat iubire eternă și se arătau mai fericiți ca niciodată, în cele din urmă, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate! În plus, încă din acel moment majoritatea persoanelor au crezut că artistul ar fi, de fapt, prima iubire a ”Queridei”!

Zăvo, poveste de ”dragoste” cu ”Ștefan cel Mare”

Ei bine, vă înșelați amarnic! Nu Pepe este cel care a făcut-o pe Zăvo să simtă fluturași în stomac, ci un alt bărbat! Bine, bărbat e mult spus! Mai degrabă vorbim despre un copil, căci, Oana li s-a destăinuit fanilor de pe rețelele de socializare și le-a spus că s-a îndrăgostit prima oară la grădiniță, de un anumit ”Ștefan cel Mare”, frumos rău la vremea respectivă!

”Prima oară m-am îndrăgostit la grădiniță de ”Ștefan cel Mare” (un băiețel frumos rău), al cărui ”cal” eram eu, până am făcut apendicită și m-au retras, ca să mă opereze”, le-a povestit Oana fanilor.

”Querida” a dat de pământ cu influencerițele din România

De mai bine de două săptămâni, Oana Zăvoranu s-a activat și nu are de gând să se oprească până nu pune la punct toate influencerițele din România! Astfel că, fără să stea prea mult pe gânduri, nu a mai contat că a fost vorba de Christina Ich sau Alina Ceușan, căci, Zăvo le-a luat pe rând și le-a ”despicat” pe fiecare în parte, în stilul caracteristic, desigur!

”M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva? Oare de ce? Eu as putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC SI FOLOSESC DE MULTA VREME si astfel imi ASUM SA VA RECOMAND! Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni🤢”, a zis ea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.