Cine are grijă de fetița Vulpiței și a lui Viorel, în timp ce soții Stegaru s-au mutat în Buzău!

După o lungă perioadă în care și-au lăsat fetița în grija bunicilor, Vulpița și Viorel au mers în luna septembrie înapoi acasă, însă asta nu pentru mult timp, deoarece acum au revenit din nou la București, dar recent s-au mutat în casa lor din Buzău, unde momentan nu și-au adus copilul! Cine are grijă de fetița lor în acest moment!

Vulpița și Viorel devin din nou părinții!
Soții Stegaru așteaptă un băiețel!
Cine are grijă de fetița lor!
După opt luni de zile în care au fost zi de zi pe micile ecrane, Vulpița și Viorel au plecat în luna septembrie a acestui an înapoi acasă la fetița lor, asta după ce în toată perioada mama lui Viorel a fost cea care a avut grijă de creșterea și educația Mariei, fetița de doar trei ani a cuplului Stegaru.

Ei bine, iată că cei doi nu au stat pentru mult timp acasă, asta deoarece din cauza neînțelegerilor din familie aceștia au revenit după două luni la București, iar de aici s-au mutat în Buzău, după ce unul din telespectatorii emisiunii Acces Direct au decis să le ofere o locuință unde să stea singuri fără părinți și socrii!

Cine are grijă de fetița Vulpiței și a lui Viorel

Asta s-a și întâmplat, iar acum Veronica și Viorel Stegaru locuiesc la Buzău într-un sat, însă până acum nu au adus-o și pe fetița lor, Maria, de care povestesc mai tot timpul și pe care abia așteaptă să o vadă.

Micuța se află tot în grija mamei și a tatălui lui Viorel, iar familia lor se va mări în câteva luni, atunci când Vulpița va naștere pentru a doua oară.

Vulpița și Viorel devin părinți de băiat!

În urmă cu doar o zi tânăra a mers la ecograf pentru a vedea cum decurge sarcina și dacă totul este în regulă. Medicul i-a povestit că lucrurile stau foarte bine, dar i-a dat și marea veste Veronicăi, aceea că o sa fie mamă de băiat.

Imediat ce a aflat a izbucnit în plâns, iar în doar câteva minute a mers și la Viorel și l-a anunțat că o să aibă un băiețel, asta după ce el era mai mult ca sigur că o altă fetiță va veni în familia lor!

Aceștia au declarat în continuare că vrea să-și ia fetița de la Blăgești și să formeze o adevărată familie în casa în care tocmai stau, mai ales că acum au reușit și să-și mai strângă niște bani și să-și creeze niște condiții pe care poate în urmă cu un an nici nu puteau să și le imagineze!

Cum au ajuns cunoscuți soții Stegaru!

Soții Stegaru au devenit cunoscuți în ianuarie 2020, atunci când s-au prezentat la Acces Direct cu un caz care se părea a fi adevărat, acela că Vulpița ar fi fost victima violului, însă pe parcusul investigaților s-a dovedit că acest lucru este fals, iar vinovate pentru cele întâmplate este chiar Veronica, care l-a înșelat pe Viorel!

Deși pe moment a fost supărat, soțul Vulpiței a iertat-o pe aceasta, însă povestea lor a devenit un adevărat serial, asta pentru că zi de zi noi lucruri spumoase se întâmplau în familia lor, iar telespectatorii emisunii stăteau tot timpul cu sufletul la gură.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.