Cine este Aurora, femeia găsită moartă în casă, în Iași. În ce poziții indecente se posta pe rețelele de socializare

Cine este Aurora, femeia care a fost găsită moartă în casă, în Iași. În ce poziții indecente se posta pe rețelele de socializare. Medicii nu au reușit să stabilească care este cauza decesului. Românca locuia singură într-un apartament.

Aurora Trofin a fost găsită fără suflare în propriul ei apartament din Nicolina, Iași. Femeia a murit la vârsta de 39 de ani, iar oamenii legii se ocupă de cercetări pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Ea a fost descoperită decedată în pat.

Femeia a fost găsită moartă de polițiști. Autoritățile au fost sesizate de un vecin care s-a plâns din cauza unui miros urât care venea din apartamentul ei. Aurora Trofin locuia singură și avea ușa încuiată atunci când au intervenit oamenii legii.
Polițiștii au chemat în ajutor pompierii pentru a pătrunde în locuința femeii. Autoritățile se ocupă de anchetă și au cercetat apartamentul în speranța că vor găsi indicii cu privire la modul în care și-a găsit Aurara Trofin sfârșitul.

Potrivit primelor informații, vecinii au spus că femeia nu era vizitată prea des. Cu toate astea, Aurora Trofin era foarte activă pe rețelele de socializare și posta poze în ipostaze indecente. Trupul neînsuflețit al femeii este într-o stare avansată de descompunere, iar din acest motiv nu a fost stabilită cauza decesului.

Ce au transmis polițiștii

Polițiștii au anunțat că vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Autoritățile iau în calcul două posibilități în momentul de față. Oamenii legii cred că Aurora Trofin și-a pus capăt zilelor ori a murit din cauză biologică.

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut la ce concluzie vor ajunge medicii cu privire la motivul decesului Aurorei Trofin.

laur