Cine este Carmen Mihaela, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. De ce au divorțat cei doi

Cine este Carmen Mihaela, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață sâmbătă seara, la spital în urma unui șoc septic. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Artistul a fost căsătorit vreme de 16 cu Carmen Mihaela.

Cine este Carmen Mihaela, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. De ce au divorțat cei doi

Cine este Carmen Mihaela, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian a ajuns în stare gravă la spitalul de Urgență din Reșița, iar ulterior acesta a intrat în șoc septic, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. În urmă cu nouă ani, Petrică Mîțu Stoian a divorțat de femeie împreună cu care a fost căsătorit vreme de 16 ani.

Carmen Mihaela și Petrică Stoian nu au avut copii împreună, iar după 16 ani de căsnicie au decis să divorțeze. Despărțirea celor doi a fost una discretă, fără scandal. „Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, declarat Petrică Mâţu Stoian, la un post TV, în urmă cu 9 ani.

După divorțul de fosta soție, Petrică Mîțu Stoian nu s-a mai recăsătorit. Potrivit artistului, motivul despărțirii de Carmen ar fi fost distanța. Problemele în cuplu ar fi început în momentul în care acesta a părăsit Ansamblul „Doina Gorjului” și s-a mutat la Craiova, timp în care fosta soție a decis să rămână la Târgu Jiu. Carmen Mihaela a avut o singură pretenție după divorțul de artist, și anume de a păstra numele de familie al artistului. „Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a mai declarat Petrică Mâțu Stoian la vremea aceea.

Ce urma să facă artistul peste câteva zile

Artiștii de muzică populară care l-au cunoscut pe Petrică Mîțu Stoian sunt devastați de moartea acestuia. Artistul avea planuri pentru următoarele zile, după cum a declarat Elena Merișoreanu.„Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’.Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui. La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită. Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.”, a spus Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

laur