Cine este, de fapt, femeia misterioasă din imagini. A apărut în toate fotografiile de la înmormântare, alături de familia lui Ion Dichiseanu. Totul are legătură cu ultima dorință a regretatului actor

Ion Dichiseanu a fost condus astăzi pe ultimul drum de familia îndurerată, prieteni și oameni care l-au cunoscut și iubit prin prisma sutelor de roluri pe care le-a jucat. Maestrul a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, cu onoruri militare, dat fiind faptul că a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer.

Zi extrem de grea pentru familia Dichiseanu, prietenii și apropiații regretatului actor. Astăzi l-au condus pe ultimul drum pe cel care le-a fost tată, soț, bunic, socru sau prieten. Cu toții și-au luat rămas bun de la omul Ion Dichiseanu, cu promisiunea că amintirile, dragostea și respectul vor rămâne pe veci în inimile lor.

Lordul”, așa cum îl alintau prietenii și fanii, Ion Dichiseanu a fost îmbrăcat, pe ultimul drum, cu unul din costumele lui preferate, alb.

. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost înhumat în aplauzele celor care s-au înghesuit să-și ia un ultim „rămas bun’ de la artist, în timp ce detașamentul militar a dat onorul, efectuând trei salve de pușcă.

Nici vedetele nu au lipsit de la îmormântare. Printre cei care au venit la cimitir să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu s-au numărat Monica Anghel, Aurel Pădureanu, fostul soț la Corneliei Catanga, sau Mihai Alexandru, tatăl artistei Andra.

La înmormânatre a fost prezent și Gigi Becali. „Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios. Să-l ierte Dumnezeu’ a spus Gigi Becali, la ieșirea din capelă.

Mulți s-au întrebat cine este femeia blodă, îmbrăcată tot în alb, care a apărut în fotografii, alături de femeile din viața lui Ion Dichiseanu, fiind alături de ele pas cu pas, la îmormântare. Ei bine, femeia îmbrăcată în alb este nimeni altcineva decât șoferul mașinii mortuare. De altfel, una dintre ultimele dorițe ale maestrului Dichiseanu a fost ca mașina mortuară să fie condusă de o femeie. Și iată că familia s-a conformat și i-a îdeplinit această dorință.

Simona, Ioana și Anastasia au purtat alb, la înmormântare

Trupul neînsuflețit al li Ion Dichiseanu a fost ridicat demla capelă și a plecat spre cimitir în aplauzele a peste 200 de oameni, care l-au condus pe ultimul drum. Mașina mortuară care a transportat sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a mers prin București cu ușa din spate deschisă. În difuzoare au fost difuzate mai multe melodii intrepretate de artist de-a lungul carierei.

Simona Florescu, Ioana Dichiseanu și Anastasia au purtat alb, în ziua înmormântării. De altfel, și Ion Dichiseanu a fost îmbrăcat tot în alb. Era una dintre culorile lui preferate, simbol al eleganței supreme și nu degeaba era supranumit Lordul.

„Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume”, mesajul familiei, pe coroană

Ioana și-a iubit tatăl mai presus de orice pe lume și era de așteptat să facă un gest emoționant la căpătâiul lui Ion Dichiseanu, Tânăra a scris un mesaj emoționant pe coroana de flori, mesaj simplu, dar extrem de sugestiv, care arată dragostea sinceră pe care familia i-a purtat-o: „Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume”, este mesajul de „adio” al familiei. Ioana și Simona au ales pentru ultimul drum al lui Ion Dichiseanu o coroană în formă de inimă, din trandafiri albi și cale.

Răpusă de durere, Ioana Dichiseanu a trecut astăzi printr-unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Și-a luat adio de la părintele pe care l-a iubit enorm și care i-a murit în brațe, pe 20 mai. Regretatul actor a pierdut lupta cu boala pentru care fusese internat la Spitalul Floreasca în urmă cu 4 luni, într-un moment în care atât Ioana, cât și medicii care îl îngrijeau sperau într-o minune.

Prietenii și apropiații lui Ion Dichiseanu sperau ca problemele de sănătate ale actorului să treacă cât mai repede, asta și pentru că în ultimele zile regretatul artist dădea semne de însănătoșire. Din păcate, vedeta a pierdut lupta cu viața la vârsta de 87 de ani, lăsând în urma sa multă durere și suferință.

laur