Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Bill Gates a fost surprins pe străzile din New York alături de o tânără domnișoară. Paparazzi l-au pozat pe miliardar din toate unghiurile. Femeia alături de care a ieșit la plimbare are chipul acoperit, însă cunoscătorii și-au dat seama rapid despre cine este vorba.

Bill Gates a fost surprins pe stradă pentru prima dată după despărțirea de Melinda Gates, însă acesta nu a fost singur, ci însoțit de o tânără domnișoară care a vrut să fie cât se poate de discretă cu prezența sa. Cu masca pe chip, aceasta cu greu a putut fi recunoscută.

Mulți s-au întrebat cine este cea alături de care se afișează în public la doar trei săptămâni după anunțarea publică a divorțului de Melinda Gates, femeia alături de care miliardarul a stat vreme de 27 de ani.

Cofondatorul Microsoft a atras atenția la nivel mondial după ce s-a observat faptul că acesta nu a renunțat la verighetă. În acest sens, miliardarul nu a dat nicio justificare, însă toată lumea își pune întrebări despre gestul său de a păstra neclintit simbolul legăturii cu Melinda

Cine este tânăra domnișoară alături de care Bill Gates s-a afișat în public

Femeia alături de care a ieșit la plimbare este nimeni alta decât fiica sa Phoebe, deși mulți au crezut că este vorba de o nouă prezență feminină în viața miliardarului.

Pentru cunoscători nu a fost loc de interpretări, însă ei care nu știu bine familia Gates și-au pus întrebări.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi când se duceau să facă cumpărături de la un magazin din apropierea locuinței.

Bill Gates și Melinda Gates au anunțat că vor divorța după 27 de ani de căsnicie. La scurt timp au apărut informații care relevă faptul că Melinda Gates a încercat să pună capăt căsătoriei cu miliardarul încă din toamna anului 2019.

Melinda Gates a încercat să încheie mariajul cu Bill Gates în urmă cu trei ani. Deși o separare între cei doi părea, din exterior, de neconceput, divorțul se afla în lucru de mulți ani, încă de când Bill Gates a făcut un gest considerat reprobabil de soția sa. Melinda Gates ar fi purtat discuții cu avocații încă din luna octombrie a anului 2019, atunci când au apărut în public legăturile dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein, miliardarul condamnat pentru pedofilie, potrivit Daily Mail.

Cel din urmă, Jeffrey Epstein, și-a pus capăt zilelor în vara anului 2019, în închisoare.

Melinda Gates nu a putut concepe că soțul său avea legătură cu un om condamnat pentru agresarea sexuală a minorilor, motiv pentru care a făcut demersurile legale încă de acum trei ani.

Chiar dacă cei doi nu a spus cu exactitate care este motivul separării, presa de peste ocean citează surse din interiorul fundației Bill & Melinda Gates care afirmă că soția sa era măcinată de furie și îngrijorare din cauza faptului că întâlnirile dintre soțul său și pedofilul Jeffrey au devenit publice.

Melinda a consultat avocați specializați cu aproximativ trei ani înainte de a solicita oficial divorțul, motivând în actele depuse la tribunal că mariajul lor a fost „iremediabil distrus”. Potrivit unor surse din apropierea fundației, soția miliardarului era preocupată de întâlnirile soțului ei cu Epstein de mai bine de opt ani de zile.

Melinda Gates și-a sunat avocații în octombrie 2019, când New York Times a scris că Bill Gates s-a întâlnit cu Epstein de mai multe ori între anii 2011 și 2013, chiar dacă acel om avea probleme cu legea. De asemenea, s-a mai speculat faptul că miliardarul ar fi rămas până noaptea târziu la casa din Manhattan a lui Epstein.

laur