Cine este femeia cu care Mihai Trăistariu a împodobit bradul: „O simpatizez foarte tare. Ne înțelegem perfect”

Chiar dacă încă se află pe lista burlacilor din România, Mihai Trăistariu nu își va petrece singur Sărbătorile de iarnă! În cadrul unei conferințe video pentru „Showbiz Report”, artistul a dezvăluit că atât Crăciunul, cât și Revelionul vor fi făcute alături de o prezență feminină la care ține foarte mult. Ah, era să uităm! Și au împodobit și bradul împreună!

Mihai Trăistariu nu trece prin cea mai roz perioadă a vieții sale. Pandemia de coronavirus l-a afectat grav pe artist din punct de vedere financiar, iar faptul că a fost nevoit să stea singur în izolare, l-a destabilizat destul de tare emoțional.

Eu din ianuarie sunt singur, dar niciodată n-am stat singur, că nu pot. Și atunci, chiar dacă nu am o relație, am căutat să nu fiu singur”, a spus el.

Chiar și așa, Sărbătorile de iarnă nu le va petrece singur, după cum chiar el ne-a dezvăluit. Într-o intervenție, în direct, la „Showbiz Report”, Mihai Trăistariu a menționat că nu este într-o relație, dar a avut alături o femeie care l-a ajutat să împodobească bradul, femeie cu care își va sta și la masa de Crăciun și la cea de Revelion.

Cine este femeia cu care Mihai Trăistariu a împodobit bradul

Mihai Trăistariu a dezvăluit că managera lui este una dintre cele mai importante persoane din viața lui, astfel că au decis să petreacă împreună Sărbătorile de Iarnă.

„L-am împodobit cu cineva. Am împodobit bradul cu managera mea Mihaela. (…) Crăciunul și Revelionul nu-l fac singur, tot cu managera mea. O simpatizez foarte tare și ea pe mine și ne înțelegem perfect, de vreo 5 ani”, a mărturisit cântărețul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *