Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Ea și mama ei fac o echipă pe cinste

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Adriana Trandafir este tare mândră să facă echipă cu aceasta în sezonul patru al reality show-ul de la Antena 1.

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Ea și mama ei fac o echipă pe cinste

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Adriana Trandafir s-a decis să participe pa Asia Express și a găsit cel mai bun coechipier. Se pare că actrița face echipă cu fiica sa, Maria Speranța, iar cele două se descurcă de minune. Telespectatorii se întreabă cu ce se ocupă tânăra.

În sezonul patru al emisiunii Asia Express s-au înscris 9 echipe, care vor parcurge Drumul Împăraților. Printre acestea se numără și Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. Tânăra are 20 de ani, mama ei, actrița Adriana Trandafir, fiind extrem de mândră de ea. Aceasta nu i-a călcat pe urme mamei sale, ci a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Maria Speranța studiaza la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale

Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, povestea Adriana Trandafir într-un interviu acordat libertatea.ro.

laur