Cine este românca ucisă în Anglia. Mesajul uluitor postat de soțul ei pe Facebook: „M-a distrus în 20 de ani”

Un român stabilit în Anglia a dat foc casei fostei partenere, în orășelul Stoke on Trent. Sora femeii a postat disperată pe rețelele de socializare, încercând să afle mai multe informații despre ei.

Femeia de 40 de ani, din nefericire a murit, iar copilul său care era acasă și el a supraviețuit și este în grija serviciilor sociale. Actualul partener al femeii a primit un mesaj de la fostul în care acesta îi spunea că “pe ea a rezolvat-o, urmează el”

Informația a fost făcută publică de bloggerul Claudia Gutulescu, pe pagina sa de Facebook.

Cine este românca ucisă în Anglia

Ucigașul femeii a făcut o postare macabră pe contul acesteia de Facebook, la scurt timp după comiterea crimei. Românul și-a asumat toată vina și a explicat de ce a recurs la această decizie tragică în legătura cu fosta sa parteneră.

„Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Geani, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele.”

În ultima postare a româncei, aceasta publicase un citat, adresat indirect bărbatului. Mesajul spune că „fostul susține că mi-a oferit lumea la picioare, dar mi-a dat doar anxietate și probleme cu încrederea de sine.”

Apropiații i-au urat condoleanțe româncei

„Nu te vom uita niciodată. Odihneste-te în pace. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te ierte Valentina Cozma”, a scris cineva pe Facebook.

„Nu degeaba se zice “Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să și primești” foarte adevărat și trist tot odată! Dumnezeu să te ierte și să îți facă dreptate. Valentina Cozma ai cerut odihnă… se pare că ți-a luat dreptul la viața cineva înaintea ta…”, adaugă o altă persoană.

laur