Cine se află în spatele divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă! Artistul este în „război” cu un dușman ascuns!

Informații exclusive, așa cum v-au obișnuit reporterii Spynews.ro! De când Pepe a anunțat că el și Raluca Pastramă divorțează, întrebarea care a stăruit pe buzele tuturor a fost „cine se află în spatele acestei decizii?”. După ce s-a spus că ar fi vorba despre un pretendent al brunetei, se pare că adevărul este altul. Cântărețul este acum în „război” cu un dușman ascuns, iar miza este una uriașă: peste 1 milion de euro!

Cine se află în spatele divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă!
Artistul este în „război” cu un dușman ascuns!
Miza: peste 1 milion de euro!
Așa cum știți, în urmă cu ceva vreme, Pepe a anunțat pe canalul lui de YouTube că el și încă soția lui, Raluca Pastramă, divorțează! Cu toate că atunci artistul spunea atunci că nu a stat niciun motiv major la baza deciziei lor, se pare că adevărul a fost altul, iar acesta a ieșit abia acum la iveală!

Cine se află, de fapt, în spatele divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă?

Dar să o luăm cu începutul… De curând, întreaga lume mondenă s-a cutremurat atunci când s-a aflat că Raluca Pastramă a mers câteva zile la munte, vacanță în care a fost și un bărbat misterios, despre care s-a spus că ar fi fost un pretendent al brunetei. În acea perioadă au apărut mai multe speculații, potrivit cărora acesta ar fi fost motivul pentru care ea și Pepe s-au despărțit. Ei bine, dacă ați crezut asta, v-ați înșelat!

Reporterii Spynews.ro au aflat informații exclusive de la apropiați ai familiei celor doi, iar conform declarațiilor acestora, divorțul ar fi fost cauzat de fapt de un „dușman ascuns” al cântărețului.

Iar ca să nu vă mai ținem pe jar, vă informăm că, potrivit surselor, cel care se află în „război” cu Pepe ar fi chiar tatălui Ralucăi Pastramă, care ar vrea să-l distrugă pe artist din punct de vedere financiar, la mijloc fiind vorba despre o sumă spectaculoasă: peste 1 milion de euro.

Pepe este nevoit să-și împartă avearea cu bruneta

Mai exact, apropiați ai lui Pepe și ai Ralucăi Pastramă ne-au declarat că toată averea agonisită de Pepe (incluzând printre altele barul, vila și mai multe apartamente) ar fi fost făcută în timpul căsniciei cu bruneta, deci automat ar intra la partaj.

Ba mai mult, sursele menționate anterior ne-au mai spus că Raluca ar fi fost învățată de tatăl ei să facă toate aceste demersuri împotriva lui Pepe. Și mai șocant e că apropiați ai lui Pepe și ai brunetei mai susțin că la un moment dat aceasta nu l-ar mai fi iubit pe artist, dar ar fi apărut între timp niște probleme legate de afaceri și bani, atunci intervenind și tatăl partenerei cântărețului.

Astfel, Raluca i-ar fi cerut lui Pepe mașina ce valorează 70.000 de euro, dar și grădinița de 400.000 de euro și o pensie alimentară uriașă cu valori ce se ridică la aproximativ 70.000 de euro pe an, totul pentru că tatăl ei ar vrea să-i ia tot cântărețului, mai spun sursele. Apropiați ai celor doi au mai transmis că artistul i-ar fi spus brunetei că îi dă tot ce-i cere, dar în schimb să-i lase fetele.

Întorcându-le la bunurile materiale, surse din partea lui Pepe și a Ralucăi au declarat că grădinița i-ar fi adus o sursă de venit brunetei, pe lângă alte lucruri cu care ar mai fi contribuit cântărețul pentru fetițele lor, Rosa Alexandra și Maria.

Ba mai mult, pe lângă bunurile enumerate mai sus, ar mai fi vorba și despre vila din Pipera, ce valorează în jur de 400.000 de euro, dar și de clubul cântărețului, mai adaugă sursele.

Apropiații celor doi au spus că deși tot ceea ce deține Pepe ar intra la partaj, Raluca Pastramă nu ar fi acceptat, deoarece ea ar vrea pensia de la cântăreț. La auzul acestor vorbe, artistul ar fi hotărât să-i dea o „lecție” brunetei și i-ar fi transmis să-și asume și datoriile afacerii.

În acest sens, Pepe ar fi făcut o AGA și ar fi dat-o afară pe Raluca din funcția de conducere a grădiniței, după ce ea a fost managerul firmei, mai susțin sursele.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *