Cine sunt românii morți în accidentul din Ungaria. Nu au avut nicio șansă

Un accident cumplit s-a petrecut la kilometrul 94 al autostrăzii M1, pe direcția Gyor, în Ungaria. A fost implicat un microbuz înmatriculat în județul Harghita. Din primele informații se pare că microbuzul a intrat în plin în partea din spate a unui camion.

Cinci români și-au pierdut viața în accidentul din Ungaria

Impactul a fost devastator. În microbuz se aflau cinci români care au murit pe loc. Este vorba despre două femei și trei bărbați, toți din Odorheiu Secuiesc. În cumplitul eveniment rutier au fost implicate și alte mașini.

Șoferul microbuzului care avea ca destinație Austria ar fi adormit la volan. Potrivit unor informații, femeile erau din Sovata și se întorceau de la o înmormântare.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, de origine poloneză, a fost găsit de salvatori chiar lângă microbuz. Suferise o leziune în zona capului și a fost transportat la un spital din apropiere.

Din păcate, salvatorii nu au putut face nimic pentru cei cinci români din microbuz. Niciunul nu a supraviețuit în urma impactului cu tirul.

Microbuzul în care aceștia se aflau era înmatriculat în România, iar pasagerii erau români: două femei și trei bărbați.

Accidentul s-a produs în zona orașului Babolna. Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță din Ungaria, la fața locului s-a intervenit cu mai multe echipaje, dintre care un elicopter.

Pe grupurile de socializare, românii aflați peste hotare și-au exprimat condoleanțele pentru familiile celor cinci victime.

Imaginile de la fața locului sunt cumplite. Impactul dintre microbuz și tir a fost devastator. Au mai fost implicate și alte autoturisme, dar din fericire, nicio altă victimă în afară de bărbatul de 50 de ani care a fost găsit lângă microbuz. Avea o leziune la cap, dar este în afara oricărui pericol.

laur