CINE VA MOȘTENI AVEREA ACTRIȚEI DRAGA OLTEANU MATEI? CÂT A AGONISIT ARTISTA DUPĂ O VIAȚĂ PETRECUTĂ PE SCENĂ

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață pe data de 18 noiembrie 2020 și a lăsat în urma ei un mare gol. Gol în sufletele celor care au cunoscut-o, al celor care au admirat-o, dar și pe scena teatrului românesc. Cu toate că marea actriță și-a dedicat mai bine de 55 de ani publicului, nu a reușit să agonisească prea multe. Astfel, testamentul artistei cuprinde mai multe materiale artistice decât bunuri materiale. O garsonieră în București și o casă în Piatra Neamț e tot ce lasă marea actriță în urma ei. Moștenitorii vor fi cei doi nepoți care s-au îngrijit de Draga Olteanu Matei până în ultima clipă.
O garsonieră în București, o casă în Piatra Neamț, o colecție de costume populare, blănuri și bijuterii asta e trecut în testamentul marii actrițe.Draga Olteanu Matei a fost genul de persoană care a iubit călătoriile și și-a cheltuit toți banii pentru a trăi exact așa cum și-a dorit. Acum, la trecerea ei în neființă, cei care se vor bucura de averea marii artiste vor fi cei doi nopți ai ei, care au avut grijă de ea până în ultima clipă.
CITEȘTE ȘI: ” CE RUȘINOS, DUPĂ O LUNGĂ CARIERĂ! S-A AFLAT CE PENSIE AVEA ACTRIȚA DRAGA OLTEANU MATEI”
De ce a murit Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Aceasta era internată de câteva zile la terapia intensivă la Clinica de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului “Sf Spiridon” din Iaşi. După ce a suferit o hemoragie digestivă superioară. Timp de trei zile medicii au făcut eforturi pentru menţinerea funcţiilor vitale, însă pe 18 noiembrie corpul actriței a cedat.
Doamna teatrului românesc s-a stins din viață cu un mare regret
Draga Olteanu Matei își dorea foarte mult să ecranizeze un film. Din păcate, starea de sănătate nu i-a mai permis marii artiste să-și îndeplinească cea mai mare dorință.
”Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi Sofronia”, declara Draga Olteanu Matei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.