Clanul Duduianu nu a uitat de moartea lui Emi Pian: „Sânge cu sânge plătim!”

La mai bine de jumătate de an de la moartea interlopului Emi Pian, familia acestuia reacționează iar. Fiul lui Emi i-a dedicat o melodie tatălui său intitulată „Sânge cu sânge plătim 2021”.

Aly Pian Duduianu a plătit un manelist celebru pentru a scoate o manea în memoria tatălui său Emi Pian. Melodia se numește „Sânge cu sânge plătim 2021” și a făcut furori pe Youtube. Piesa de jale a strâns mai bine de 59.498

de vizualizări în doar câteva zile.

Gabriel Cristian Duduianu, zis Aly Pian, este fiul cel mare al lui Emi Pian. Tânărul, care la rândul lui are și el un băiețel, nu-și poate reveni după piederea tatălui său. La mai bine de șapte luni de la decesul tatălui său, Aly își strigă durerea.

Aly Pian a plătit mai mulți maneliști de-a lungul timpului pentru a scoate piese în memoria tatălui său, de data aceasta, însă noua manea are un mesaj. „La toată lumea spun, of jur că am să mă răzbun. Jur pe familia mea, măi Doamne, jur pe familia mea că nu am să vă las așa. Sângele cu sânge e plătit. Nu vreau bani, nu vreau nimic. Vreau să știe ai mei dușmani că nu am nevoie de bani.
Vedeți să vă țineți bine că ați săltat mâna la mine, ați fost șmecheri și smardoi…că voi v-ați strâns 72, dar acum e rândul meu să vă arăt ce pot și eu, că am sânge de balaur.” sunt doar câteva din versurile noii melodii.
Melodia cu ton de amenințare către ucigașul lui Emi Pian poate fi găsită pe Youtube.

Emi Pian a fost ucis de capul unui alt clan din Capitală
Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit în zorii zilei de

4 august 2020. El a fost executat de liderul unui clan rival din București. Emi Pian era capul clanului Duduianu, după ce fostul șef Ion Duduianu a murit la sfârșitul anului 2018 înainte de a ieși din pușcărie

În noaptea de luni spre marți a lunii august 2020 a avut loc o răfuială între cele două clanuri, după o partidă de

barbut. Se pare că totul a pornit de la faptul că mai mulți bărbați s-au strâns pentru a juca un joc de barbut, acasă la cineva. Acolo, un bărbat a împrumutat bani pentru a juca în continuare, atât de la Emi Pian cât și de la clanul rival. Conform apropiaților, între cele două clanuri există o înțelegere, cine împrumută bani de la un clan, nu poate lua și de la celălalt.
Când Emi a vrut să regleze conturile a fost înjunghiat.

Rana provocată la picior i-a fost fatală lui Florin Motolea. El a murit la scurt timp după ce a fost înjunghiat.

Tatăl lui Emi Pian a decedat și el la începutul lunii decembrie la Penitenciarul-Spital Mioveni. Conform anchetatorilor, Nicolae Duduianu a murit în urma unui infarct, însă era infectat și cu covid-19.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *