Clipe de coșmar pentru mai mulți români în Franța! Un bărbat i-a atacat dintr-un motiv șocant:

Un individ cu un cuțit a atacat mai multe persoane în Antony, Hauts-de-Seine, Franța.

Un eveniment șocant a avut loc sâmbătă seara, atunci când un bărbat a atacat mai multe persoane de orgine română. Printre victime se află un băiat de 19 de ani și o femeie. La momentul actual, românii sunt internați la secția de Terapie Intensivă

După ce arbitrul Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism, pentru că s-a adresat unui jucător cu sintagma „ăla negru”, un eveniment nefericit a avut loc în Franța. Un bărbat a atacat mai multe persoane cu un cuțit, unele dintre acestea fiind de cetățenie română.

O femeie de 59 de ani a fost rănită și se află internată la spital, iar alte două victime sunt internate la Terapie Intensivă. Motivul șocant pentru care bărbatul a recurs la acest gest a fost declarat chiar de către acesta. Atacatorul, care suferă de tulburări psihologice, susține faptul că a atacat oamenii dintr-un simplu motiv: „I-am tăiat pentru că sunt români”.

De asemenea, Parchetul din Nanterre a precizat, marți, că inculpatul a fost pus sub acuzare de tentativă de omor „din cauza rasei, etniei sau religiei”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *