Clipe de coșmar pentru mai mulți români în Franța! Un bărbat i-a atacat dintr-un motiv șocant:

Un individ cu un cuțit a atacat mai multe persoane în Antony, Hauts-de-Seine, Franța.

Un eveniment șocant a avut loc sâmbătă seara, atunci când un bărbat a atacat mai multe persoane de orgine română. Printre victime se află un băiat de 19 de ani și o femeie. La momentul actual, românii sunt internați la secția de Terapie Intensivă

După ce arbitrul Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism, pentru că s-a adresat unui jucător cu sintagma “ăla negru”, un eveniment nefericit a avut loc în Franța. Un bărbat a atacat mai multe persoane cu un cuțit, unele dintre acestea fiind de cetățenie română.

O femeie de 59 de ani a fost rănită și se află internată la spital, iar alte două victime sunt internate la Terapie Intensivă. Motivul șocant pentru care bărbatul a recurs la acest gest a fost declarat chiar de către acesta. Atacatorul, care suferă de tulburări psihologice, susține faptul că a atacat oamenii dintr-un simplu motiv: „I-am tăiat pentru că sunt români”.

De asemenea, Parchetul din Nanterre a precizat, marți, că inculpatul a fost pus sub acuzare de tentativă de omor „din cauza rasei, etniei sau religiei”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.