Conchita de România, amor cu un lăutar cunoscut.

Conchita Wurst de România, unul dintre cei mai cunoscuți hair stiliști din Capitală, a trăit o poveste de dragoste cu un cunoscut lăutar, dar acesta s-ar fi întors în brațele fostei sale soții, la un moment dat. Acum, cea care i-a furat bărbatul se află la cuțite cu acesta.

Conchita Wurst de România sau Dudu, așa cum îi spun prietenii, a avut o relație cu unul bărbat, care ar fi fost instrumentistul lui Florin Salam, potrivit spuselor sale: „Este lăutar, mai nou cu voacea, în trecut era cu percuția. A fost în formația lui Florin Salam. În perioada când era cu mine, așa l-am cunsocut. Era în formația respectivă”.

Lăutarul era căsătorit și avea doi copiii atunci când l-a cunoscut pe Dudu, potrivit declarațiilor făcute la Antena Stars.

00:00
Conchita a venit în emisunea Showbiz Report pentru a face public faptul că este amenințat de mai bine de un an și jumătate de fosta soție a iubitului său: „I-am cunoscut familia, iar la vreo șase luni de zile i-a spus domnișoarei cu care sunt în scandal de relația cu mine. Mi-a spus că are doi copii cu două neveste diferite. Nu am nimic nici cu domnișoarele respective, doar că după șase luni de relație a venit această domnișoară și m-a amenințat pe mine. Încă continuă.”, spune Dudu.

Soția fostului său iubit susține că nu are nicio legătură cu Conchita și vrea să închieie subiectul, deși știe tot ce s-a întâmplat: „Vreau să vă spun că eu nu am nicio legătură cu subiectele apărute în presă și nici cu Dudu. Nu avem nimic de împărțit”

Dudu zis Conchita de România, relație cu un bărbat căsătorit

Cei doi au început o poveste de iubire, hair stilistul fiind cel care s-a lăsat dus de valurile dragostei. Conchita spune că i-a cunoscut familia fostului său partener și chiar dacă părinții lui nu au fost de acord, au ajuns până la urmă la un consens.

Dudu a acceptat faptul că fostul său iubit venea dintr-o căsnicie și mai avea și doi copii, însă cel mai greu a fost pentru femeia care îl aștepta acasă, în fiecare seară, pe cel care stătea în brațele Conchitei. În prezent, fostul iubit al Conchitei a lăsat trecutul în spate și și-a găsit liniștea în compania altei femei.

Relația Conchitei de România cu lăutarul a fost una asumată, chiar dacă gurile rele spun că cel din urmă ar fi vrut îngropat adevărul.

Când relația celor doi s-a șubrezit, fostul instrumentist al lui Florin Salam, după spusele Conchitei, s-a întors în brațele fostei soții. Deși aceasta a vrut să reînnoade legătura cu soțul său, nu a putut trece peste faptul că a avut o relație cu un bărbat.

În prezent, fost soție a instrumentistului este o mamă singură, care își crește copiii în liniște, departe de ochii publici.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *