CONNECT-R, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU MISHA:

Artistul a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre relația pe care o are cu mama copilului său. Connect-R nu se mai ascunde și recunoaște că el și Misha s-au împăcat, dar nu e acea împăcare pe care o aștepta toată lumea. Datoria față de Maya și față de Dumnezeu nu-i lasă să aibă un alt tip de relație, decât una apropiată.
Poate pentru mulți ar părea ciudat ca două persoane care s-au iubit și au divorțat să locuiască în continuare împreună și chiar să se înțeleagă foarte bine. Însă pentru Misha și Connect-R nu este nimic ieșit din comun. Se respectă, se admiră și pentru încă o perioadă vor locui sub același acoperiș.
“Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni TV.

Misha: ” Pur și simplu lucrurile sunt naturale”
Atât Misha cât și Connect-R susțin că nu fac nimic deosebit pentru a se înțelege bine. Și nici nu o fac de dragul fetiței lor, totul vine de la sine.

Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta. Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri.”, a declarat Misha în urmă cu ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.