Copilă de 14 ani violată de 7 indivizi

Un alt caz cutremurător de agresiune sexuală ne aduce aminte de șocul și revolta trăite când 7 bestii au violat o tânără la Vaslui. De această dată, o copilă de 14 ani din capitală s-a trezit în același film grotesc. Ca o coincidență sinistră, tot 7 la număr sunt și agresorii. Unul dintre ei ademenit-o, apoi a fost dusă într-o casă în construcție, unde și-au satisfăcut poftele bolnave, după care au abandonat-o la marginea drumului. Toți 7 au fost arestați preventiv. Un al optulea individ a ajuns după gratii pentru complicitate. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

Doi frați din comuna Cernica, de lângă București, ar fi capul răutăților care au culminat cu teribilul viol. Doi adolescenți de numai 18, respectiv 23 de ani. Unul dintre ei ar fi racolat-o pe fata de 14 ani pe internet în preajma sărbătorilor.

Trei zile au fost de ajuns ca să-i sucească mințile și-n a doua zi de Crăciun i-a dat întâlnire. Ea a acceptat să fie luată cu mașina de acasă… I-ar fi spus că o să o plimbe prin oraș, dar, după aproximativ 100 de metri, şoferul a oprit, iar în autoturism au urcat alţi doi băieţi, de 17 şi 22 de ani, care s-au comportat ca şi cum întâlnirea ar fi fost una pur întâmplătoare, spun anchetatorii, astfel că minora nu a bănuit nicio clipă ce infern o așteaptă.

Cei 4 indivizi au venit cu tânăra la această casă în construcție din orașul Pantelimon. Ulterior, și-au chemat și alți prieteni, iar grozăvia s-ar fi petrecut într-o cameră de la etaj.”
Citeste si: VIDEO| Femeie ucisă de un copac doborât la pământ

Ultimii patru veniți, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani s-au alăturat fără să clipească planului diabolic.

Fata a fost pălmuită și forțată să le fie sclavă
Au năvălit toți în acea cameră și a început tortura. Pentru că fata a refuzat categoric să îi satisfacă pe toți, a fost pălmuită și forțată să le fie sclavă. Doar unul singur s-a abținut de la gestul nebunesc… adolescentul de 17 ani, dar e acuzat de complicitate la oribilele fapte. Iar după tot chinul îndurat, infernul nu avea să se sfârșească încă.

Trei dintre indivizi au continuat ritualul macabru, iar la final au urcat-o cu forța în mașină și au abandonat-o la marginea unei străzi din Pantelimon. Acolo au găsit-o în agonie polițiștii secție 9.
Citeste si: VIDEO- „Actorul violator” trăia ca-n filme

„Este foarte greu de depășit chiar prin tratament psihologic și medical adecvat. Se pune întrebarea: poate fi depășită o traumă? Ei bine da, cu foarte mare dificultate.

Un proces terapeutic este unul de devcenire, nu de revenire, pentru că persoana nu va mai fi niciodată cum a fost înainte. Este important ca toată lumea să accepte că educația sexuală este o necesitate. Atât copiii cât și adolescentții trebuie să recunoască cuvintele, gesturile care îi pot pune în pericol”, spune psihologul Lorena Diaconescu.

Terifiantul caz ce revoltă acum opinia publică ne reamintește de un altul cu care seamănă izbitor.

În 2014, întreaga societate era îngrozită după ce, la Vaslui, șapte indivizi au răpit de pe stradă o elevă care se îndrepta spre casă și au violat-o cu bestialitate. Ei au primit după judecată condamnări cuprinse între 6 și 10 ani de pușcărie.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *