Copilul lor plângea FĂRĂ OPRIRE, dar apoi părinții au descoperit ASTA pe degetul ei

Doi părinți din Kansas, SUA, au fost îngroziți atunci când s-au uitat la șoseta bebelușului lor și au văzut ceva ce nu vor uita niciodată. Acum ei vor să răspândească vestea despre ce au pățit pentru ca un număr cât mai mare de părinți să fie puși în gardă despre acest fenomen.

Bebelușul Molly era mereu supărată și țipa, a povestit tatăl ei pe rețelele de socializare. El a inclus în postări și o fotografie a piciorușului ei pentru a dezvălui ce s-a întâmplat.

Totodată, copilul avea și febră, așa că mama i-a scos o șosetă și a văzut de ce suferă copilul de fapt. Se pare că degetul ei era roșu din cauza unui fir de păr care s-a înfășurat accidental în jurul degețelului celei mici, întrerupându-i circulația și cauzându-i multă durere

firul era strâns atât de puternic încât roșeața a durat încă 45 de minute după ce firul a fost tăiat. Dacă fetița era lăsată așa, ea își putea pierde degetul. alte zone la fel de sensibile pentru bebeluși sunt: încheieturile și zona intimă. Un simplu fir de păr poate duce la infecție iar în unele cazuri mai grave chiar și la moarte.

Distribuie acest material pentru a informa cât mai mulți părinți despre acest pericol

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *