Copilul sărac s-a apropiat de o mașină oprită la semafor ca să ceară bani, dar în scurt timp a izbucnit în lacrimi când a văzut cine era la volan

Un puști s-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani, dar câteva minute mai târziu a izbucnit în lacrimi și a primit o lecție de viață emoționantă.

I-a dat toți banii pe care îi avea!
John din Kenya, copil al străzii, s-a apropiat de o mașină oprită la semafor, pentru a cerși bani. A dat peste o femeie de 32 de ani, care stătea în mașină înconjurată fiind de multe aparate de oxigen.

Curios, puștiul a întrebat ce sunt acele mașinării bizare din jurul său. Atunci, femeia i-a explicat că plămânii ei nu funcționează cum ar trebui și, după 12 operații, s-a trezit nevoită să respire prin intermediul aparatelor, până la sfârșitul vieții.

Atunci, puștiul a izbucnit în lacrimi de durere că nu o poate ajuta pe femeie. I-a dat toți banii pe care îi avea, ca să contribuie și el la recuperarea medicală. Trecătorii au văzut și au fotografiat totul și internetul s-a mobilizat pentru a strânge bani pentru operațiile viitoare ale femeii.

Între ea și puști s-a format o legătură puternică, din care a rezultat un exemplu de bunătate pentru toată lumea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *