COVID-19 SUSPENDĂ UNUL DINTRE CELE MAI POPULARE SHOW-URI TV DIN ROMÂNIA

Filmările pentru ”Puterea Dragostei”, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri TV din România, au fost suspendate. Decizia a fost luată la scurt timp după ce în echipa de producție a emisiunii de la Kanal D au fost depistate mai multe persoane pozitive cu noul coronavirus. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră din culisele show-ului matrimonial de la Kanal D – ”Puterea Dragostei”.

Totul ar fi pornit după ce în echipa de producție a emisiunii ar fi fost depistate câteva cazuri de coronavirus. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după descoperirea persoanelor pozitivate cu COVID-19, șefii de la Kanal D au luat o decizie radicală.

Vacanță forțată
Pe lângă faptul că majoritatea celor din echipă, dar și concurenții au fost supuși unei noi testări, din cauza măsurilor drastice impuse de autoritățile din Turcia, cu privire la combaterea pandemiei, activitatea a încetat pentru o perioadă minimă de cinci zile.

După cum susțin sursele noastre, românii care participau la filmările show-ului și care au primit rezultate negative la testele de coronavirus au fost lăsați să vină în țară.

Printre cei care se bucură de o scurtă vacanță, provocată de COVID, s-ar număra și sexoasa prezentatoare Cristina Dorobanțu. După ce ar fi fost testată de două ori, vedetei Kanal D i s-a permis să revină, în mare secret, pe în România

Vedeta de la Kanal D, în vizorul hoților
Așa cum v-am dezvăluit recent, una dintre cele mai sexy vedete de la Kanal D a trăit momente de coșmar pe Aeroportul Otopeni. La întoarcerea în tară, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” a fost luată în vizor de hoții de bagaje.

Mai exact, una dintre valizele vedetei de la Kanal D, surprinzător, cea în care se aflau cele mai valoroase articole vestimentare, dar și cele mai multe bijuterii de lux, ar fi fost ridicată de pe banda de bagaje de o persoană necunoscută. Imediat după ce ar fi intrat în posesia prețiosului bagaj, persoana în cauză s-ar fi grăbit să părăsească aeroportul.

Doar că, după ce a sesizat lipsa valizei, Cristina Dorobanțu a sesizat autoritățile din aeroport, care s-ar fi dovedit extrem de prompte și ar fi reușit să identifice persoana la timp și astfel să o împiedice să sustragă bagajul în care se aflau haine și bjuterii de câteva mii de euro.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *