CRĂCIUN ÎN LACRIMI PENTRU VULPIȚA ȘI VIOREL. CE LE LIPSEȘTE CEL MAI MULT SOȚILOR STEGARU, DE SĂRBĂTORI

Vulpița și Viorel au intrat în rândul lumii și s-au pregătit ca la carte pentru Crăciun: Veronica a pregătit bucate alese, iar soțul ei s-a costumat în Moș Crăciun. Deși cei doi soți din Blăgești par a-și fi găsit liniștea, ceva îi macină și le aduce tristețe în suflet.

Crăciunul este plin de lacrimi pentru Vulpița și Viorel. Certați cu familiile și plecați de acasă, din Blăgești, cei doi se află acum la Buzău, în noua casă, departe de fiica lor, Maria.

La Acces Direct, Viorel a mărturisit că singurul lucru care le lipsește acum, în prag de Sărbători, este fiica lor, care a rămas acasă, la Blăgești, în grija părinților săi.

Ne simțim, deocamdată, bine, mai ales că așteptăm să vină și al doilea copilaș, dar un singur lucru lipsește. Fetița. E la Blăgești”, a spus Viorel Stegaru, cu durere în suflet.

„Au venit și la noi colindătorii. Le-am dat colăcei, mere. A venit și o vecină, a venit cu plăcinte, ne-a colindat. Am pregătiti cozonac,

avem de toate, și sarmale, friptură”, a completat Vulpița, tare mândră de preparatele pe care le-a gătit pentru Crăciun.

Vulpița urmează să aducă pe lume un băiețel

Internauții s-au grăbit să-i pună la zid pe cei doi părinți, dat fiind faptul că mai au un copil, o fetiță pe care au cam lăsat-o de izbeliște, odată ce au venit la București, la începutul anului, unde au ”frecventat”

Acces Direct, emisiunea care a vrut să-i transforme în vedete, dar de unde au plecat după intervenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

”Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea.

Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot

avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *