Crezând că a prins „monstrul”, un pescar din Arad a scos la mal un om

Pescarul agăţase în lansetă un bărbat cu handicap, care căzuse dintr-o barcă şi care se putea îneca oricând. Însă, dus de apă, a nimerit în zona în care pescarul aruncase lansetele agăţându-se de fire.

Fiind noapte şi crezând că tocmai a luat captura vieţii, pescarul a depus eforturi uriaşe ca să scoată captura pe mal. Nu mică i-a fost mirarea, când la capătul firului a apărut un bărbat, care i-a mulţumit că l-a salvat şi i-a spus ce se întâmplase cu el.

În scurt timp, jandarmii, pompierii și polițiștii din Arad au fost alertați că o barcă pe râul Mureș, în zona localității Milova, s-a scufundat, iar bărbații din barcă au căzut în apă.

Trei bărbați se urcaseră într-o barcă cu vâsle, al patrulea rămânând la mal, iar la un moment dat barca a luat apă și s-a scufundat. Bărbații căzuți în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtați în aval de curentul apei, iar la un moment dat cei trei bărbați s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic și a întunericului.

Au fost purtați de ape câțiva kilometri, iar în zona localității Ususău bărbatul cu handicap locomotor s-a agățat întâmplător în linia pescarului.

Ulterior, jandarmii au găsit şi celelalte persoane care căzuseră din barcă. Oamenii fuseseră duşi de apă câţiva kilometri.

Admin