Criminal neprins, la 9 zile după faptă

Apar noi informații despre femeia ucisă și incendiată într-un geamantan în apropiere de Ghimpați. Mihaela Sabina Mircea a plecat acum șase luni de la familia fostului ei iubit. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, și-a lăsat copilul de 8 ani în grija acesteia, iar de atunci nu a mai trecut pe acolo. În timp ce zilele se scurg una după alta de la odioasa faptă, criminalul se plimbă liber printre noi.

Mihaela Sabina Mircea locuia în orașul Pantelimon, lângă București, la familia fostului ei concubin, plecat la muncă în străinătate acum cinci ani. Tot acolo își creștea și copilul, un băiat de 8 ani. A plecat acum șase luni de acasă, fără să spună nimănui unde și cu cine. Ultima dată au discutat cu ea acum 2 luni, când le promitea că se va întoarce să ia băiatul, numai că nu a mai apărut. În buletin, domiciliul era în altă parte.

După 3 luni de zile, dacă am văzut că tot nu vine, am învățat-o pe sora mea: du-te tu, ca soacră, că pe tine te ia în considerare, cu copilul după tine, și ia poza ei din buletin, copia, și du-te la poliție și spune-i să o dea în urmărire generală.

Femeia apare în evidențele poliției cu domiciliul aici, în Buftea, unde locuiesc mama și bunica acesteia. Însă se pare că tânăra nu ar mai fi trecut pe aici de ceva timp.

Victima nu era în relații bune cu propria familie. Aceasta ar fi renegat-o în urmă cu 8 ani, când Sabina a rămas însărcinată. Femeia ar fi lucrat la un salon de masaj din centrul Capitalei, spun surse din rândul anchetatorilor. Înainte ar mai fi lucrat la un club, unde era animatoare.

Citeste si: VIDEO | Femeia incendiată a fost identificată 

După 9 zile de la comiterea terifiantei fapte, criminalul este încă în libertate. În acest moment, surse din anchetă spun că nu sunt suficiente date care să îi conducă spre asasin. Mai mult, întreaga procedură ar fi îngreunată și de faptul că anchetatorii încearcă încă să stabilească unde a locuit în cele 6 luni, după ce a plecat de acasă, și ce anturaj ar fi avut.

Una dintre ipotezele luate în calcul este și că femeia ar fi fost victima unui client în timp ce practica prostituţia.

În continuare, una dintre cele mai importante surse rămân înregistrările video de pe DN 6, acolo unde a fost găsită femeia. Identitatea ei a fost descoperită în baza de date a Poliției Române cu ajutorul amprentelor, deoarece aceasta avea și cazier.

Un amănunt important este că o crimă similară s-a petrecut recent în Bulgaria. O tânără în vârstă de 30 de ani, dispărută încă de la începutul anului, a fost ucisă și ascunsă într-o valiză, iar polițiștii bulgari au găsit-o în urmă cu 5 zile pe malul unui râu. La fel ca în cazul femeii ucise la Ghimpați, nici despre criminalul din Bulgaria nu se știe nimic.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *