Criminalii care au ucis o româncă în fața fiicei ei au primit închisoare pe viață! Cei doi și-au recunoscut fapta!

Cei doi ucigași și-au recunoscut, într-un final, fapta, dând vina unul pe altul.Unul dintre ei a imobilizat-o pe femeie, iar celălalt a strangulat-o. Criminalii în vârstă de 20, respectiv 21 de ani au primit sentința finală, închisoare pe viață.

Soțul ei era plecat la muncă în dimineața crimei
O vecină a anunțat carabinierii, îngrijorată de plânsetele fetiței
Soțul femeii a fost primul suspect
Alina Biță, o tânără de 28 de ani, a fost găsită moartă pe 9 octombrie 2017 chiar în casa sa din Cerda, regiunea Palermo, lângă fetița sa de numai 11 luni. Românca era stabilită în Italia cu soțul său și fiica sa.

Soțul ei era plecat la muncă în dimineața crimei

Verii soțului femeii, Andrei Paul Todirașcu și Florin Buzilă, au ucis-o pe femeie pentru câteva sute de euro. Deși inițial bărbații au plănuit doar să îi fure banii femeii, au sfârșit prin a o strangula.

Soțul femeii era la muncă, pe câmp, în acea dimineață, așa că verii lui au decis să o jefuiască pe femeie chiar în fața fiicei sale de numai 11 luni. Unul dintre cei doi veri a imobilizat-o pe femeie, iar celălalt a sugrumat-o, conform presei italiene.

O vecină a anunțat carabinierii, îngrijorată de plânsetele fetiței

În dimineața cu pricina, o femeie a auzit plânsetele fetiței, așa că a decis să cheme carabinierii. Când aceștia au ajuns la fața locului, au constatat moartea Alinei Biță și inițial au crezut că femeia a suferit un atac cerebral, deoarece suferea de anevrism cerebral. La autopsie, medicii au observat urmele de pe gâtul tinerei, iar soțul femeii a informat carabinierii că din casă lipsesc câteva sute de euro.

Soțul femeii a fost primul suspect

Soțul femeii a fost primul suspect, dar nu a fost reținut în urma declarațiilor sale. După două săptămâni de la moartea Alinei Biță, familia acesteia i-a suspectat pe cei doi ucigași. Fratele victimei, Iulian Biță, a lăsat un comentariu pe facebook la o fotografie cu cei doi suspecți: ”Cine vede cadavrele acestor criminali să se ferească să nu pățească ce a pățit sora mea”. Florin Buzilă, unul dintre ei, i-a răspuns fratelui victimei: ”O să se descopere până la urmă și o să vedeți”, dorind să lase impresia că este nevinovat.

Cei doi criminali au fost prinși în Palermo după trei luni de căutări și cercetări. Andrei Todirașcu și Florin Buzilă și-au recunoscut fapta, dând vina unul pe altul, iar Curtea de Apel Palermo a confirmat pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru cei doi.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *