Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare! Ce spun rudele Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă ar putea ieși în curând din închisoare, spre marea dezamăgire a rudelor evocatei Elodia Ghinescu, dispărută și astăzi fără nici o urmă. Apărătorul rudelor acesteia este revoltat de decizia judecătorilor.

Decizie neașteptată în cazul lui Cristian Cioacă
Judecătorii vor să îl elibereze
Cum a reacționat familia avocatei dispărute
Familia Elodiei Ghinescu ar putea primi o lovitură grea, după ce magistrații au anunțat că soțul avocatei, Cristian Cioacă, ar putea fi elberat curând. Decizia vine după ce fostul polițist ar fi prestat muncă în cadrul penitenciarului, iar pedeapsa i-ar scădea considerabil.

Astfel, din cei 15 ani la cât a fost inițial condamnat, Cristian Cioacă ar putea ieși de după gratii dupa 11 ani și 9 luni, doar pentru că a lucrat în cadrul penitenciarului și a participat la diverse activități.

Prima reacție a venit din partea avocatei familiei Ghinescu, care consideră că judecătorii ar trebui să regândească decizia, fiind totuși vorba despre unul dintre cele mai controversate cazuri din România, iar punerea în libertate a fostului om al legii ar pricinui numai suferință familiei Elodiei.

„Instanţa din Piteşti ar trebui să aibă în vedere infracţiunile deosebit de grave pe care el le-a săvărşit. Persoana dumnealui, indiferent că în penitenciar are un comportament pe care dumnealui încearcă să fie cât mai conformist, de altfel unul normal, instanţa ar trebui să aibă în vedere celalalte aspecte”, a spus Crina Radu, avocatul familiei Elodiei Ghinescu, pentru Antena 3.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de acasă pe data de 29 august 2007, fiind de negăsit nici până astăzi. Au trecut 14 ani în care fostul ei soț a fost acuzat de uciderea ei, însă probele adunate la dosar nu demonstrează acest lucru cu exactitate. Totuși, Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, chiar dacă arma crimei și cadavrul lipsesc. Printr-o decizie a Judecătoriei Brașov, Elodia Ghinescu a fost declarată moartă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.